Szektorszponzor a The One

The_One_background_2016_1920x1080

A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét.

micula_peter

Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak.

IMG_2414IMG_2695

Az elért gyors eredmény azért is fontos tény nekünk is, mert napjainkban a legtöbb horgásznak rendkívül kevés idő jut erre a gyönyörű hobbira. Persze vannak, akik igazán kitartóan, akár több hetet képesek kiülni egy-egy ponty trófeáért, de úgy gondoljuk, nem ez a jellemző.

DZ3B9158

Éppen ezért volt fontos, hogy olyan gyors csalit kapjunk kézhez, mely ésszerű határokon belül, a lehető leggyorsabb eredményt hozza, de mégsem „unja” meg egyetlen ponty sem. Hiszen miután megemésztik a csalit, a célunk az, hogy visszatérjenek az etetésünkre, a horgunk közelébe, és ismét értékes táplálékot vehessenek magukhoz.

 

A 2016-ban debütáló The One aprócikkek is nagy sikert arattak.

The_One_Oktober
Főzsinórok, különböző előkezsinórok, horgok, a szerelékek elkészítéséhez szükséges apró alkatrészek, mind olyan termékek, amiket már megtalálunk a The One terméklistájában. Az olyan kiegészítők, mint a fűzőtűk, a fúró, a fonott zsinór vágó olló, a kötéshúzó, a legmagasabb minőséget képviselik.

DZ3B9190

Legyen behordós vagy partról történő horgászat, a The One aprócikkekből mindig a megfelelő helyzetre való végszerelékeket tudjuk összeállítani és ezáltal eredményesebbek is lehetünk.

DZ3B9197