Szektorszponzor a Rebelcell

Rebelcell

REBCELL-OLDAL

Lítium-ion akkumulátorok megalkotásával, gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Olyan akkumulárokéval, amiknek kisebb a súlya, nagyobb teljesítményt kínálnak és jobbak a környezet szempontjából, mint a hagyományos akkumulátorok. Olyan akkumulátoréval, amiknek gyorsabb a feltöltése, hosszabb ideig tartanak és olcsóbb a használatuk.

Kizárólag a horgászatra összpontosítunk. Azzal, hogy szorosan együttműködünk az ügyfeleinkkel és már korán bevonjuk őket a termékfejlesztési ciklusunkba, olyan innovatív termékeket fejlesztünk, amik lehetővé teszik ügyfeleinknek, hogy azt tehessék, amit igazán tenni szeretnének. Így anélkül mehetnek „végsőkig tartó” ponty- és csukafogásra, hogy aggódniuk kellene azon, hogy az akkumulátoruk kitart-e.  Problémamentes akkumulátorainkkal olyan energiát szolgáltatunk, ami lehetővé teszi a hordozható vízparti energiaellátást, az elektromos csónakmotorok és halradarok betáplálását. A gyakorlatban széleskörűen bevizsgált, kényelmesen használható, kiváló minőségű termékek igényes horgászoknak.

A Rebelcell különböző modelleket kínál különböző kapacitás tartományokban a horgászoknak:

12V25 (3 kg) – halradarokhoz és rövid szakaszokon történő használatra ajánljuk.

12V50 (5 kg) – csónakmotorokhoz való használatra ajánljuk. 30 fontos (13,91 kg) motorral 4-8 üzemóra, 45 fontos (20,41 kg) motorral 3-6 üzemóra és 55 fontos (24,95 kg) motorral 2-4 üzemóra érhető el a körülményektől függően.

12V100 (10 kg) – nagy blokk extrém használatra. Futási idő: a normál használat mellett 8-16 óra 30 fontos (13,91 kg) motorral, 6-12 óra 45 fontos (20,41 kg) motorral és 4-8 óra 55 fontos (24,95 kg) motorral.

Minden akkumulátor digitális töltöttség jelzővel és kettős USB porttal rendelkezik, és 5-6 órán belül teljesen feltölthető.

 

További információért látogasson el honlapunkra: www.rebel-cell.com

IBCC-Flyer-v1_small