Szektorszponzor a Deeper

A Deeper küldetése, hogy a mindennapi életben használt sporteszközöket a legmodernebb okoseszközökké alakítsa.

Ilyen eszköz például a Deeper Smart szonár, a világ első iOs és Android kompatibilis mélységmérője. A Deeper termékek ma több, mint 50 országban kerülnek forgalomba. Segítségükkel a horgászat új dimenziói nyíltak meg, Sydneytől Szingapúrig és Michigantől Manchesterig. A Deeper App a Google Play és az App Store legnépszerűbb halradar alkalmazása. A Deeper számtalan szonár típust kínál, egy alkalmazást, különböző horgászkiegészítőket, valamint egy, a mélységtartományok kezeléséhez szükséges eszközt, a Lakebookot. A Deeper halradarok 50 országban elérhetőek. A Fish Finder appot több, mint 2 millión töltötték le. Csapatunkban több, mint 60 szakember dolgozik.

A Deeper okosszonárt szinte bárhova el tudjuk juttatni. A szonár a víz felszínén úszva részletes információt nyújt a vízoszlopról és a fenékről, melyet a telefonunk vagy a tabletünk kijelzőjén folyamatosan figyelemmel tudunk kísérni. A külső tok ABS műanyagból készült, aminek köszönhetően az eszköz nagyon könnyű (90g), így szinte bárhova el tudjuk dobni, átlagos vastagságú damillal. Az ABS műanyag másik előnye, hogy minden akadály nélkül átereszti az ultrahangokat és rádióhullámokat (GPS, GSM, wifi, Bluetooth).

Egy Deeper eszköz átlagosan 190 elektromos, mechanikus és egyéb alkatrészből áll.

A Deeper CHIRP+ a világ első dobható, GPS és wifi halradara, mely CHIRP technológiával működik. A CHIRP (Compressed High Intensity Radiated Pulse) szonár folyamatos, alacsony és magas frekvenciákat bocsát ki. Ennek köszönhetően a szonárhoz eljuttatott adatok tisztábbak és jobb felbontásúak, mint a hagyományos szonárok esetében.