Szektorszponzor a Carp’R’Us & Nikl

Carp’R’Us & Nikl

2019-ben a Carp’R’Us és a Nikl újra a – Balatonon megrendezésre kerülő – IBCC horgászverseny egyik szponzora. A tó egy igazi természeti csoda, és minden kétséget kizáróan az európai pontyhorgászat ikonikus helyszíne.

A Carp’R’Us egy brit vállalat, melyet 1996-ban alapítottak. Az alapító Ray Dale elévülhetetlen érdemeket szerzett a végszerelékek fejlesztésében. Ray egy igazi innovátor volt, aki soha nem félt az új dolgok kipróbálásától, és rengeteg új terméket hozott a piacra, melyek forradalmi újításnak számítottak, de ma már széles körben elterjedtek. A fluocarbon anyagok és zsinórok, a Snag Clip rendszer, a Mouthsnagger beforduló előkék, a Longshank Nailer, a Centurion 2000 és a Cranked hook horgok csak néhány a Carp’R’Us termékei közül.

Az utóbbi években a Carp’R’Us az európai horgászok igényeire koncentrált és új termékeket kínál a horgászoknak. Érdemes megjegyezni, hogy az ATS horgok kifejezetten a nagypontyok horgászatára lettek kifejlesztve, nagy kiterjedésű vizeken. Ha röviden akarjuk összefoglalni, az ATS horgok az erő és megbízhatóság példaképei. A 2019-es év újdonságai között főzsinórok és előtétzsinórok találhatók. A szerelékek készítéséhez vadonatúj leadcore előkéket készítettünk.

A Karel Nikl céget 2001-ben alapították. A cég fókuszában a bojlik és pontycsalik készítése áll. A Karel üzletstratégiája a kezdetektől fogva ugyanaz. A lehető legjobb minőségű termékek kínálása a vevőinknek. Ma a Nikl s.r.o. piacvezető Csehországban és Szlovákiában, és más európai országokban is dinamikusan fejlődik.

2010 óta a cég szorosan együttműködik a Carp’R’Us céggel. Először a cseh és a szlovák piacon voltunk jelen közösen, majd később egy központi raktárt hoztunk létre Csehországban, a Carp’R’Us európai terjesztéséhez. Az együttműködés eredménye egy szoros kapcsolat lett a két cég között.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Karel Nikl csalik és a jó minőségű Carp’R’Us végszerelékek kombinációja sok sikerhez segítette hozzá a két márkát. Karrierje során a Karel sok pontyozó versenyen vett részt és a legtöbb ilyen versenyen jó eredményeket ért el. A legkiemelkedőbb eredményeink között tartjuk számon a WCC győzelmet 2016-ban, és a “Bajnokok bajnoka” cím elnyerését ugyanezen a versenyen, 2017-ben. A Nikl & Carp’R’Us csapat zsinórban háromszor megnyerte a WCC csapatversenyt. A 2016-os IBCC versenyen a Karel csapata a második helyen végzett, míg 2017-ben a Nikl&Carp’R’Us az első helyet érte el az 5 hal összsúly-versenyében.

Izgatottan várjuk a folytatást!