Szektorszponzor a Carp’R’Us & Karel Nikl

3_2

Carp’R’Us és a Nikl cég büszke szponzora az IBCC 2018-nak, a verseny a lenyűgöző Balatonon kerül megrendezésre. A tó a természet gyönyörű alkotásának egy része. Ma már tudjuk, minden kétséget kizárva, hogy a Balaton az európai pontyhorgászat ikonikus helyszíne.

A Carp’R’Us 1996-ban Ray Dale-Smith által alapított angol cég. Ray mindig is egy újító volt a horgász felszerelések terén, aki sohasem félt új dolgokat kipróbálni. Találmányai manapság már hétköznapi felszerelésnek számítanak, de abban az időben revolúció volt. Cégünk az európai pontyhorgász igényeire fókuszál és folyamatosan új termékeket fejleszt. Megemlíthetjük az ATS horgokat, amik nagy tavakra, nagy pontykora és nehéz körülményekre lettek megalkotva – ellenálló és megbízható. További kiemelkedő termékünk például a Strip-X zsinórok, amelyek erősek és egy külső ellenálló bevonattal vannak ellátva, hogy a legnehezebb körülmények között is megállják a helyüket.

Karel Nikl cég 2001-ben alapult, fókuszálva a pontyos csalikra és etetőanyagokra. Karel célja a kezdetektől fogva egyértelmű. Olyan terméket gyártani, ami egy picit drágább, mint az átlag, de a minőség a legmagasabb. Manapság a Nikl cég, vezető csali gyártó a Cseh és Szlovák piacon és folyamatosan növekszik Európa szerte. 2010-ben a Nikl és Carp’R’Us között szoros partneri megállapodás jött létre, amelynek köszönthetően létrejött Csehországban az európai disztribúciós központ. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a Karel Nikl csalik és a Carp’R’Us által gyártott kivalló minőségű termékek tették mindkét céget sikeressé. Karel számos versenyt nyert már meg horgászkarrierje során. Egyik legnagyobb eredménye WCC 2016 győzelme és bajnokok bajnoka cím amit WCC 2017-ben kapott. Carp’R’Us csapat 3szor nyert zsinórban, amit eddig senki nem tudott utánuk csinálni. Karel és csapata második lett a 2016-os IBCC-n és a Nikl & Carp’R’Us team csapat megnyerte az 5 legnagyobb fogott ponty versenyét a 2017-es IBCC-n.

Mi már nagyon várjuk a 2018-as IBCC-t.