SZEKTOR SZPONZOROK

SZEKTOR SZPONZOROK:

A MIVARDI Csehország legfontosabb, a közép-európai régióban jól ismert, márkája. A MIVARDI termékkínálata között prémium pontyozó felszerelések találhatók, M-CARP szimbólummal ellátva. A termelésünk másik része az egyre fejlődő match és feeder iparra összpontosít. A termékkínálatunk között nagy mennyiségű, hobbihorgászoknak kifejlesztett felszerelés is található.

A felsőbb kategóriás termékeinket a szenvedélyes és igényes horgászoknak ajánljuk. Ez a rövid jellemzés jól illik a M-CARP logóval ellátott MIVARDI termékekre. Ezen termékek esetében kiemelt szempont volt a legjobb minőségű alapanyagok használata, a tökéletes gyártási minőség, valamint a megbízható és hosszan tartó működés. Az M-CARP logó segít beazonosítani ezeket a termékeket a MIVARDI széles kínálata között. A logó minden exkluzív M-CARP terméken megtalálható a katalógusban. Ezek a termékeink számos díját nyertek a horgászkiállításokon. A legkiemelkedőbbek a sátraink és székeink, melyek több díjat is nyertek. (Bivvy of the year 2013, Bivvy of the year 2012, Chair of the year 2012 és a legjobb terméknek járó nagydíj a Fishing in Prague kiállításon).

A Bookingfish foglalórendszer 2015 óta megállás nélkül működik. A rendszer létrehozásának ötlete az egyik európai utazásom alkalmával fogalmazódott meg bennem. Szükségem volt egy eszközre, aminek a segítségével gyorsan és könnyedén felkutathatom a horgászhelyeket. A körülményes foglalás, a horgászhelyek telefonszámainak hiánya, a megerősítés körüli problémák– szóval mindezek a nehézségek, amiket megtapasztaltam, egy ideális eszköz létrehozására ösztökéltek – egyfajta Booking.com horgászoknak. És ma:

Együttműködünk és hirdetjük Európa legnépszerűbb pontyos vizeit (Magyarország, Lengyelország, Olaszország, Franciaország, Csehország, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna, Litvánia, Spanyolország, Románia). Összekötjük a túrákat tervező horgászokat és a horgászhelyeket. Zászlóshajó projektünk keretében újra aktiváljuk és folyamatosan fejlesztjük Lengyelország egyik leggyönyörűbb és legrégebb pontyozó vizét, a Wygonint, mely a Tuchola erdő közepében található. A tó 70 hektáros és több, mint 20 méter mély.

A rendszer segítségével gyorsan kereshet, foglalhat, fizethet és megerősíthet foglalásokat, bármely választott horgászhelyen. Csoportos túrák, hajós charterek, túravezetők szintén foglalhatók. Minden, amire szüksége van, egy helyen elérhető, bármilyen eszközről.

Tervünk az, hogy a következő években új pontyozó helyekkel bővítjük a rendszert, más kontinensekről is. Terveink között szerepel továbbá a rendszer használatának egyszerűbbé tétele és fejlesztése. A rendszer folyamatosan bővül új helyekkel, lehetőségekkel, túravezetőkkel és szakértőkkel.

Minden Önökért csinálunk!

Arkadiusz Kraszewski

Web: www.bookingfish.eu