SZEKTOR SZPONZOROK

SZEKTOR SZPONZOROK:

Mikbaits – a minőség sikert hoz

A céget a híres horgász és publicista Michal Kučera alapította 2005-ben, és nagyon hamar az egyik legnagyobb csehországi, pontyhorgászatra szakosodott céggé nőtte ki magát. A cég hírneve és népszerűsége bel- és külföldön is egyre nő, és ma már Közép-Európa egyik legnagyobb márkája. A fő mottójuk a termékek minősége és az elégedett vásárlók. Ezért használják a legmagasabb minőséget képviselő, brit alapanyagokat a gyártás során, nagyrészt a CCMoore-tól és a Nutrabaitstől. A Haiths nagyon egyedi bojlikat készít, ami nagy, modern, automata eszközökkel nem lehetséges. Ez az oka annak, hogy a bojli valóságos legendává vált. Az ízek, mint például a Gangster G2 vagy a Pikantní Švestka, jól ismertek és népszerűek egész Európában. Több, mint 30 különböző bojli található a kínálatukban. Némely közülük kifejezetten nagytestű pontyok horgászatához készült, de olyan, oldódó bojlik is vannak, amelyek a rövidebb túrákon vagy versenyeken lehetnek hatékonyak. A Mikbaits nem csak bojlikat kínál, hanem dippeket, boostereket, pasztákat, pop-upokat, pelleteket, alapanyagokat, feeder és method feeder termékeket, valamint harcsa- és tokhalhorgászathoz szükséges speciális termékeket is. A márka a nemzetközi versenyeken különösen nagy népszerűségnek örvend. A Mikbaits csapata megnyerte a Stairs to Hell (European Carp Championship) versenyt 2019-ben és 2020-ban. Általában az IBCC-n is nagyon jól szerepelnek: 2017-ben 3., 2018-ban 2., 2020-ban pedig 1. helyezést értek el az összesített versenyben, az 5 legnagyobb versenyt pedig megnyerték!

 

A TB Baits a Tomáš Blažek & Friends új márkája, melyet a széles körben ismert sporthorgász, Tomáš Blažek alapított. A TB Baits a saját készítésű pontyozó csalik gyártására specializálódott. A márka eredeti termékei kifejezetten a nagypontyok horgászatához készültek. Ma már a termékkínálat kiegészült egyéb termékekkel is, melyek minden szituációban használhatók, legyen szó rövidebb vagy hosszabb horgásztúrákról. A brand portfóliójában a pontyozó termékek széles palettája megtalálható. A klasszikus bojliktól a kemény, kikönnyített, booster és pop-up bojlikon, stick mixeken, dippeken, boostereken, nyersanyagokon, különféle liszteken, kivonatokon és attractorokon át a pelletekig mindent megtalálhatunk a kínálatban. A TB Baits termékek már több tucat 20 kg feletti pontyot adtak Európa szerte. Igaz ez olyan vizekre is, mint a Lac du Der, Lac De Saint Cassien, Lac de Madine, Rhône, Elbe vagy a Lake Novomlynska.

Web:  https://www.tbbaits.cz/

Facebook:  https://www.facebook.com/tbafriends

Instagram:  https://www.instagram.com/tbbaits/

 

A Sonik Sports Európa egyik legfőbb és legdinamikusabban növekvő horgászmárkája. A céget 2008-ban alapította egy marék szenvedélyes sporthorgász. Azóta a cég az innovatív, kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető árú termékeivel szerzett hírnevet magának. A vállalat ma is tovább növekszik, és továbbra is a legjobban keresett pontyozó termékek gyártója. Az AXS, Tournos, VaderX RS, Xtractor, DominatorX RS, Gizmo & Gravity csak néhány, a cég piacvezető termékei közül, melyek miatt a Sonik a horgászok első számú választása.

 

2021-ben a Nikl – Carp Specialist újra az IBCC büszke szponzorai között tudhatja magát. A verseny helyszíne, a Balaton, egy lenyűgöző természeti csoda, és nem kétséges, hogy az európai pontyhorgászat ikonikus vize lesz. A Karel Nikl céget 2001-ben alapították. A cég fókuszában a bojlik és pontycsalik készítése áll. Karel üzletstratégiája a kezdetektől fogva ugyanaz: a lehető legjobb minőségű termékek kínálása a vevőknek. Ma a Nikl s.r.o. piacvezető Csehországban és Szlovákiában, és más európai országokban is dinamikusan fejlődik. 2010 óta a cég szorosan együttműködik a Carp’R’Us céggel. Először a cseh és a szlovák piacon voltunk jelen közösen, majd később egy központi raktárt hoztunk létre Csehországban, a Carp’R’Us európai terjesztéséhez. Az együttműködés eredménye egy szoros kapcsolat lett a két cég között. Bátran kijelenthetjük, hogy a Karel Nikl csalik és a jó minőségű Carp’R’Us végszerelékek kombinációja sok sikerhez segítette hozzá a két márkát. Karrierje során Karel sok pontyozó versenyen vett részt és a legtöbb ilyen versenyen jó eredményeket ért el. A legkiemelkedőbb eredményeink között tartjuk számon a WCC győzelmet 2016-ban, és a “Bajnokok bajnoka” cím elnyerését ugyanezen a versenyen, 2017-ben. A Nikl & Carp’R’Us csapat zsinórban háromszor megnyerte a WCC csapatversenyt. A 2016-os IBCC versenyen Karel csapata a második helyen végzett, míg 2017-ben a Nikl&Carp’R’Us az első helyet érte el az 5 legnagyobb hal versenyében.

Izgatottan várjuk a folytatást!

 

Mi vagyunk a My Carp

Az egyik legrégebbi, a gyökereihez hű, cseh cég, amely a pontyozó csalik gyártására szakosodott. A My Carpot 2007/2008-ban alapítottuk, és azóta is ugyanazzal a szenvedéllyel és motivációval horgászunk és készítjük a csalikat! Színtiszta szenvedély, semmi más! Hosszú évek után is ugyanolyan egyszerű és hatékony a termelésünk. Mindenhol bizonyított HNV csalik a pontyok horgászatához…

A My Carp nem csak egy horgászcsapat, igaz barátok is vagyunk, és a munka minden percét imádjuk!

 

A MIVARDI Csehország legfontosabb, a közép-európai régióban jól ismert, márkája. A MIVARDI termékkínálata között prémium pontyozó felszerelések találhatók, M-CARP szimbólummal ellátva. A termelésünk másik része az egyre fejlődő match és feeder iparra összpontosít. A termékkínálatunk között nagy mennyiségű, hobbihorgászoknak kifejlesztett felszerelés is található.

A felsőbb kategóriás termékeinket a szenvedélyes és igényes horgászoknak ajánljuk. Ez a rövid jellemzés jól illik a M-CARP logóval ellátott MIVARDI termékekre. Ezen termékek esetében kiemelt szempont volt a legjobb minőségű alapanyagok használata, a tökéletes gyártási minőség, valamint a megbízható és hosszan tartó működés. Az M-CARP logó segít beazonosítani ezeket a termékeket a MIVARDI széles kínálata között. A logó minden exkluzív M-CARP terméken megtalálható a katalógusban. Ezek a termékeink számos díját nyertek a horgászkiállításokon. A legkiemelkedőbbek a sátraink és székeink, melyek több díjat is nyertek. (Bivvy of the year 2013, Bivvy of the year 2012, Chair of the year 2012 és a legjobb terméknek járó nagydíj a Fishing in Prague kiállításon).

 

Trakker a 2021-es IBCC-n

A világ hatalmas átalakuláson megy keresztül. Néhány alapvető dolog, amit korábban természetesnek hittünk, hirtelen nagyon sok ember számára vált fontossá. Az egyik ilyen tendencia a természethez való visszafordulás, és ezzel együtt a kinti sportok, így a horgászat, népszerűségének növekedése. Rengetegen kezdenek el horgászni, és olyanok is vannak, akik korábban már horgásztak, és most újrakezdik ezt a sportot.

Ugyanúgy, mint tavaly, 2021-ben is büszke támogatói vagyunk az IBCC-nek. Az IBCC egy nagyszerű sportrendezvény, és mindemellett a sporthorgászat népszerűsítésének fontos eszköze. A verseny médialefedettségének hála az esemény a horgászatot vonzóvá teszi minden olyan ember számára, akik a horgászaton keresztül, a szabadban szeretnék tölteni az szabadidejüket, hogy megtalálják lelki békéjüket, ezekben a nehéz időkben. És ezután már csak rajtunk, a Trakker termékeken múlik, hogy a lehető legjobb minőségű innovatív termékekkel lássuk el a sporthorgászokat, hogy nekik semmi másra ne kelljen gondolniuk, csak a horgászatra.

A folyó- és állóvízi horgászoknak sok kihívással kell szembenézniük, amikor több napos túrákra indulnak. A növekő igények kielégítése érdekében jelentősen fejlesztettük az Aquatexx EV sátor anyagát. A sátor egy új mérföldkövet jelent, hiszen egy 25.000 mm-es víznyomásnak ellenálló anyaggal rendelkezik, és a Bundesmann teszt szerint a vízlepergető képessége nem hasonlítható a többi rivális sátoréhoz. A Tempest 10 hosszú évig tartó fejlesztése során arra következtetésre jutottunk, hogy a sátortechnológiák jövője az anyagokban rejlik, és kevésbé a dizájnban.

Mivel az olyan innovációkról vagyunk híresek, mint a Tempest, Retention, vagy az Oval ágy, a jövőben is a termékfejlesztésbe szeretnénk fektetni, hogy továbbra is egyéni és funkcionális dizájnokat tudjunk gyártani, ami a horgászatot még élvezetesebbé teszi vevő számára, aki a Trakker márkába fektette a bizalmát.

Továbbra is kutatunk új európai partnerek után, így, ha szeretne velünk együttműködni, vegye fel velünk a kapcsolatot: eusales@cipherint.com A csapatunk nevében sok sikert és jó időtöltést kívánunk a 2021-es IBCC-n, és görbüljön!

 

A Bookingfish foglalórendszer 2015 óta megállás nélkül működik. A rendszer létrehozásának ötlete az egyik európai utazásom alkalmával fogalmazódott meg bennem. Szükségem volt egy eszközre, aminek a segítségével gyorsan és könnyedén felkutathatom a horgászhelyeket. A körülményes foglalás, a horgászhelyek telefonszámainak hiánya, a megerősítés körüli problémák– szóval mindezek a nehézségek, amiket megtapasztaltam, egy ideális eszköz létrehozására ösztökéltek – egyfajta Booking.com horgászoknak. És ma:

Együttműködünk és hirdetjük Európa legnépszerűbb pontyos vizeit (Magyarország, Lengyelország, Olaszország, Franciaország, Csehország, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna, Litvánia, Spanyolország, Románia). Összekötjük a túrákat tervező horgászokat és a horgászhelyeket. Zászlóshajó projektünk keretében újra aktiváljuk és folyamatosan fejlesztjük Lengyelország egyik leggyönyörűbb és legrégebb pontyozó vizét, a Wygonint, mely a Tuchola erdő közepében található. A tó 70 hektáros és több, mint 20 méter mély.

A rendszer segítségével gyorsan kereshet, foglalhat, fizethet és megerősíthet foglalásokat, bármely választott horgászhelyen. Csoportos túrák, hajós charterek, túravezetők szintén foglalhatók. Minden, amire szüksége van, egy helyen elérhető, bármilyen eszközről.

Tervünk az, hogy a következő években új pontyozó helyekkel bővítjük a rendszert, más kontinensekről is. Terveink között szerepel továbbá a rendszer használatának egyszerűbbé tétele és fejlesztése. A rendszer folyamatosan bővül új helyekkel, lehetőségekkel, túravezetőkkel és szakértőkkel.

Minden Önökért csinálunk!

Arkadiusz Kraszewski

Web: www.bookingfish.eu