SZEKTOR SZPONZOROK

SZEKTOR SZPONZOROK:

A Jet Fisht 1990-ben alapították. A cég bojlik, csalik és haltápok gyártásával foglalkozik. A kezdetektől fogva a lehető legjobb minőségű termékeket igyekszünk előállítani, mint például a HNV bojlik. A Biosquid, Biokrab és Biokrill termékeink egész Európában elterjedtek és népszerűek. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára és az elsőosztályú gyártási folyamatra. Az általunk gyártott bojlik alapanyaga a legjobb minőséget képviseli. A minőség megőrzése érdekében a bojlikat gőzben főzzük. Idővel a termékeink nagy népszerűségre tettek szert az egész kontinensen. Jelenleg több európai országba exportálunk, és nagyjából 1000 csúcsminőségű terméket gyártunk, köztük bojlikat, pelleteket, boostereket, dippeket, speciális bojlikat, pop-upokat, method mixeket, stb. Naponta 2 tonna bojlit gyártunk, így mi vagyunk a legnagyobb gyártó Csehországban. A Hejlov magántó szintén a mi fenntartásunkban van. A tó közismert a cseh horgászok körében, kiemelkedő nagyponty-állománnyal rendelkezik. Hisszük, hogy Ön is megtalálja az Önnek leginkább megfelelő termékeket, és csatlakozik elégedett vásárlóinkhoz.

 

Mikbaits – a minőség sikert hoz

A céget a híres horgász és publicista Michal Kučera alapította 2005-ben, és nagyon hamar az egyik legnagyobb csehországi, pontyhorgászatra szakosodott céggé nőtte ki magát. A cég hírneve és népszerűsége bel- és külföldön is egyre nő, és ma már Közép-Európa egyik legnagyobb márkája. A fő mottójuk a termékek minősége és az elégedett vásárlók. Ezért használják a legmagasabb minőséget képviselő, brit alapanyagokat a gyártás során, nagyrészt a CCMoore-tól és a Nutrabaitstől. A Haiths nagyon egyedi bojlikat készít, ami nagy, modern, automata eszközökkel nem lehetséges. Ez az oka annak, hogy a bojli valóságos legendává vált. Az ízek, mint például a Gangster G2 vagy a Pikantní Švestka, jól ismertek és népszerűek egész Európában. Több, mint 30 különböző bojli található a kínálatukban. Némely közülük kifejezetten nagytestű pontyok horgászatához készült, de olyan, oldódó bojlik is vannak, amelyek a rövidebb túrákon vagy versenyeken lehetnek hatékonyak. A Mikbaits nem csak bojlikat kínál, hanem dippeket, boostereket, pasztákat, pop-upokat, pelleteket, alapanyagokat, feeder és method feeder termékeket, valamint harcsa- és tokhalhorgászathoz szükséges speciális termékeket is. A márka a nemzetközi versenyeken különösen nagy népszerűségnek örvend. A Mikbaits csapata megnyerte a Stairs to Hell (European Carp Championship) versenyt 2019-ben és 2020-ban. Általában az IBCC-n is nagyon jól szerepelnek: 2017-ben 3., 2018-ban 2., 2020-ban pedig 1. helyezést értek el az összesített versenyben, az 5 legnagyobb versenyt pedig megnyerték!

 

A TB Baits a Tomáš Blažek & Friends új márkája, melyet a széles körben ismert sporthorgász, Tomáš Blažek alapított. A TB Baits a saját készítésű pontyozó csalik gyártására specializálódott. A márka eredeti termékei kifejezetten a nagypontyok horgászatához készültek. Ma már a termékkínálat kiegészült egyéb termékekkel is, melyek minden szituációban használhatók, legyen szó rövidebb vagy hosszabb horgásztúrákról. A brand portfóliójában a pontyozó termékek széles palettája megtalálható. A klasszikus bojliktól a kemény, kikönnyített, booster és pop-up bojlikon, stick mixeken, dippeken, boostereken, nyersanyagokon, különféle liszteken, kivonatokon és attractorokon át a pelletekig mindent megtalálhatunk a kínálatban. A TB Baits termékek már több tucat 20 kg feletti pontyot adtak Európa szerte. Igaz ez olyan vizekre is, mint a Lac du Der, Lac De Saint Cassien, Lac de Madine, Rhône, Elbe vagy a Lake Novomlynska.

Web:  https://www.tbbaits.cz/

Facebook:  https://www.facebook.com/tbafriends

Instagram:  https://www.instagram.com/tbbaits/

 

A Sonik Sports Európa egyik legfőbb és legdinamikusabban növekvő horgászmárkája. A céget 2008-ban alapította egy marék szenvedélyes sporthorgász. Azóta a cég az innovatív, kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető árú termékeivel szerzett hírnevet magának. A vállalat ma is tovább növekszik, és továbbra is a legjobban keresett pontyozó termékek gyártója. Az AXS, Tournos, VaderX RS, Xtractor, DominatorX RS, Gizmo & Gravity csak néhány, a cég piacvezető termékei közül, melyek miatt a Sonik a horgászok első számú választása.

 

2021-ben a Nikl – Carp Specialist újra az IBCC büszke szponzorai között tudhatja magát. A verseny helyszíne, a Balaton, egy lenyűgöző természeti csoda, és nem kétséges, hogy az európai pontyhorgászat ikonikus vize lesz. A Karel Nikl céget 2001-ben alapították. A cég fókuszában a bojlik és pontycsalik készítése áll. Karel üzletstratégiája a kezdetektől fogva ugyanaz: a lehető legjobb minőségű termékek kínálása a vevőknek. Ma a Nikl s.r.o. piacvezető Csehországban és Szlovákiában, és más európai országokban is dinamikusan fejlődik. 2010 óta a cég szorosan együttműködik a Carp’R’Us céggel. Először a cseh és a szlovák piacon voltunk jelen közösen, majd később egy központi raktárt hoztunk létre Csehországban, a Carp’R’Us európai terjesztéséhez. Az együttműködés eredménye egy szoros kapcsolat lett a két cég között. Bátran kijelenthetjük, hogy a Karel Nikl csalik és a jó minőségű Carp’R’Us végszerelékek kombinációja sok sikerhez segítette hozzá a két márkát. Karrierje során Karel sok pontyozó versenyen vett részt és a legtöbb ilyen versenyen jó eredményeket ért el. A legkiemelkedőbb eredményeink között tartjuk számon a WCC győzelmet 2016-ban, és a “Bajnokok bajnoka” cím elnyerését ugyanezen a versenyen, 2017-ben. A Nikl & Carp’R’Us csapat zsinórban háromszor megnyerte a WCC csapatversenyt. A 2016-os IBCC versenyen Karel csapata a második helyen végzett, míg 2017-ben a Nikl&Carp’R’Us az első helyet érte el az 5 legnagyobb hal versenyében.

Izgatottan várjuk a folytatást!

 

Mi vagyunk a My Carp

Az egyik legrégebbi, a gyökereihez hű, cseh cég, amely a pontyozó csalik gyártására szakosodott. A My Carpot 2007/2008-ban alapítottuk, és azóta is ugyanazzal a szenvedéllyel és motivációval horgászunk és készítjük a csalikat! Színtiszta szenvedély, semmi más! Hosszú évek után is ugyanolyan egyszerű és hatékony a termelésünk. Mindenhol bizonyított HNV csalik a pontyok horgászatához…

A My Carp nem csak egy horgászcsapat, igaz barátok is vagyunk, és a munka minden percét imádjuk!

 

A MIVARDI Csehország legfontosabb, a közép-európai régióban jól ismert, márkája. A MIVARDI termékkínálata között prémium pontyozó felszerelések találhatók, M-CARP szimbólummal ellátva. A termelésünk másik része az egyre fejlődő match és feeder iparra összpontosít. A termékkínálatunk között nagy mennyiségű, hobbihorgászoknak kifejlesztett felszerelés is található.

A felsőbb kategóriás termékeinket a szenvedélyes és igényes horgászoknak ajánljuk. Ez a rövid jellemzés jól illik a M-CARP logóval ellátott MIVARDI termékekre. Ezen termékek esetében kiemelt szempont volt a legjobb minőségű alapanyagok használata, a tökéletes gyártási minőség, valamint a megbízható és hosszan tartó működés. Az M-CARP logó segít beazonosítani ezeket a termékeket a MIVARDI széles kínálata között. A logó minden exkluzív M-CARP terméken megtalálható a katalógusban. Ezek a termékeink számos díját nyertek a horgászkiállításokon. A legkiemelkedőbbek a sátraink és székeink, melyek több díjat is nyertek. (Bivvy of the year 2013, Bivvy of the year 2012, Chair of the year 2012 és a legjobb terméknek járó nagydíj a Fishing in Prague kiállításon).

 

Trakker a 2021-es IBCC-n

A világ hatalmas átalakuláson megy keresztül. Néhány alapvető dolog, amit korábban természetesnek hittünk, hirtelen nagyon sok ember számára vált fontossá. Az egyik ilyen tendencia a természethez való visszafordulás, és ezzel együtt a kinti sportok, így a horgászat, népszerűségének növekedése. Rengetegen kezdenek el horgászni, és olyanok is vannak, akik korábban már horgásztak, és most újrakezdik ezt a sportot.

Ugyanúgy, mint tavaly, 2021-ben is büszke támogatói vagyunk az IBCC-nek. Az IBCC egy nagyszerű sportrendezvény, és mindemellett a sporthorgászat népszerűsítésének fontos eszköze. A verseny médialefedettségének hála az esemény a horgászatot vonzóvá teszi minden olyan ember számára, akik a horgászaton keresztül, a szabadban szeretnék tölteni az szabadidejüket, hogy megtalálják lelki békéjüket, ezekben a nehéz időkben. És ezután már csak rajtunk, a Trakker termékeken múlik, hogy a lehető legjobb minőségű innovatív termékekkel lássuk el a sporthorgászokat, hogy nekik semmi másra ne kelljen gondolniuk, csak a horgászatra.

A folyó- és állóvízi horgászoknak sok kihívással kell szembenézniük, amikor több napos túrákra indulnak. A növekő igények kielégítése érdekében jelentősen fejlesztettük az Aquatexx EV sátor anyagát. A sátor egy új mérföldkövet jelent, hiszen egy 25.000 mm-es víznyomásnak ellenálló anyaggal rendelkezik, és a Bundesmann teszt szerint a vízlepergető képessége nem hasonlítható a többi rivális sátoréhoz. A Tempest 10 hosszú évig tartó fejlesztése során arra következtetésre jutottunk, hogy a sátortechnológiák jövője az anyagokban rejlik, és kevésbé a dizájnban.

Mivel az olyan innovációkról vagyunk híresek, mint a Tempest, Retention, vagy az Oval ágy, a jövőben is a termékfejlesztésbe szeretnénk fektetni, hogy továbbra is egyéni és funkcionális dizájnokat tudjunk gyártani, ami a horgászatot még élvezetesebbé teszi vevő számára, aki a Trakker márkába fektette a bizalmát.

Továbbra is kutatunk új európai partnerek után, így, ha szeretne velünk együttműködni, vegye fel velünk a kapcsolatot: eusales@cipherint.com A csapatunk nevében sok sikert és jó időtöltést kívánunk a 2021-es IBCC-n, és görbüljön!