SZEKTOR SZPONZOROK

SZEKTOR SZPONZOROK:

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek az UFO Sinker céget, mely ólommentes súlyok gyártására specializálódott. A súlyok nagy sűrűségű betonból és egyéb speciális anyagokból készülnek. Minden általunk használt anyag 100% környezetbarát.

A súlyok egy mágnes segítségével összegyűjthetők és újrahasználhatók, valamint dippekbe is bele tudjuk mártani őket. Az UFO Sinker súlyok több, mint 4 g/cm3 súlyúak, vagyis kétszer olyan nehezek, mint a kő. Ezt egy magnetit nevű természetes vasérc segítségével tudtuk elérni. Az UFO Sinker különböző formákban és méretekben kínál súlyokat.

Minden IBCC versenyzőnek speciális kedvezményt biztosítunk a legnehezebb súlyokból. A súlyok előrendeléssel megrendelhetők és a helyszínen átvehetők, ahol az UFO Sinker egy külön standdal várja a horgászokat.

A különböző súlyok megtalálhatók a www.ufosinker.com honlapon.

A MIVARDI Csehország legfontosabb, a közép-európai régióban jól ismert, márkája. A MIVARDI termékkínálata között prémium pontyozó felszerelések találhatók, M-CARP szimbólummal ellátva. A termelésünk másik része az egyre fejlődő match és feeder iparra összpontosít. A termékkínálatunk között nagy mennyiségű, hobbihorgászoknak kifejlesztett felszerelés is található. A felsőbb kategóriás termékeinket a szenvedélyes és igényes horgászoknak ajánljuk. Ez a rövid jellemzés jól illik a M-CARP logóval ellátott MIVARDI termékekre. Ezen termékek esetében kiemelt szempont volt a legjobb minőségű alapanyagok használata, a tökéletes gyártási minőség, valamint a megbízható és hosszan tartó működés. Az M-CARP logó segít beazonosítani ezeket a termékeket a MIVARDI széles kínálata között. A logó minden exkluzív M-CARP terméken megtalálható a katalógusban. Ezek a termékeink számos díját nyertek a horgászkiállításokon. A legkiemelkedőbbek a sátraink és székeink, melyek több díjat is nyertek. (Bivvy of the year 2013, Bivvy of the year 2012, Chair of the year 2012 és a legjobb terméknek járó nagydíj a Fishing in Prague kiállításon).

A Krmiva Hulín – Ing. Roman Küršner céget 2009-ben alapították. A cég fő profilja a csali- és műcsaligyártás. A cég, már a kezdetektől, kizárólag a saját receptjei alapján dolgozik, így termékei között nem találhatók olcsó, tömeggyártott cikkek. A gyártó néhány terméke egészen egyedülálló a cseh piacon, például a 45-50 mm-es pelletek, valamint a 38 mm-es harcsás pelletek. Az előbbieken kívül megemlíthetjük még a saját termékünket, a Krill liquid folyékony aromát, mely a vízben rendkívül jól oldódik. Termékeink értékesítése közvetlenül az e-shopunkon keresztül történik, így az árakat alacsonyan tudjuk tartani, és a minőség is garantált. Cégünk így lett Csehország egyik vezető gyártója. Csehországban jelenleg mi kínáljuk a legtöbb, a csalik házi készítéséhez szükséges, nyersanyagot. Több, mint 100 féle nyersanyagot kínálunk, különböző csomagolásokban. Egy horgászszezonban így több, mint 3 tonna terméket forgalmazunk naponta. 2015-től kézzel kevert és hidegen sajtolt kutyatápot is gyártunk. Vevőink a tenyésztőkből és a horgászok köréből kerülnek ki. Vevőink nagy része Csehországból és Szlovákiából való, de bármely európai országba tudunk szállítani. Hisszük, hogy egyre több vevő választ minket, akik igazolni fogják, hogy az olcsóbb termékek is lehetnek jó minőségűek.

Web: https://www.krmivahulin.cz/

Facebook: https://www.facebook.com/HulinKrmiva/

Instagram: https://www.instagram.com/krmiva_hulin/

theone_s

A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak. A The One négy fajta csali palettával rendelkezik, a Red, eper-frankfurti, a Black, Squid-szilva, a Purple, rákos, és Gold, scopex-vajkaramella ízesítésű. A The One csapata folyamatosan teszteli a termékeket, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.

 A Sonik Sports megjelenése komoly hullámokat kavart a horgásziparban. A céget 2008-ban alapították, de az ötlet már jóval korábban megfogalmazódott néhány szenvedélyes horgász fejében. Fő célkitűzésük a lehető legmagasabb minőségű horgászcikkek tervezése, elérhető áron. Ma a Sonik több, mint 300 terméket forgalmaz, 10 kategóriában. Pontyozó felszereléseiket a világ legjobb termékei között tartják számon. Ide tartozik például a VADER-X, DOMINATOR-X és a GRAVITY-X. A cég fő célja ma is a horgászok elégedettsége és még több csúcsminőségű termék előállítása.

A Deeper küldetése, hogy a mindennapi életben használt sporteszközöket a legmodernebb okoseszközökké alakítsa. Ilyen eszköz például a Deeper Smart szonár, a világ első iOs és Android kompatibilis mélységmérője. A Deeper termékek ma több, mint 50 országban kerülnek forgalomba. Segítségükkel a horgászat új dimenziói nyíltak meg, Sydneytől Szingapúrig és Michigantől Manchesterig. A Deeper App a Google Play és az App Store legnépszerűbb halradar alkalmazása. A Deeper számtalan szonár típust kínál, egy alkalmazást, különböző horgászkiegészítőket, valamint egy, a mélységtartományok kezeléséhez szükséges eszközt, a Lakebookot. A Deeper halradarok 50 országban elérhetőek. A Fish Finder appot több, mint 2 millión töltötték le. Csapatunkban több, mint 60 szakember dolgozik. A Deeper okosszonárt szinte bárhova el tudjuk juttatni. A szonár a víz felszínén úszva részletes információt nyújt a vízoszlopról és a fenékről, melyet a telefonunk vagy a tabletünk kijelzőjén folyamatosan figyelemmel tudunk kísérni. A külső tok ABS műanyagból készült, aminek köszönhetően az eszköz nagyon könnyű (90g), így szinte bárhova el tudjuk dobni, átlagos vastagságú damillal. Az ABS műanyag másik előnye, hogy minden akadály nélkül átereszti az ultrahangokat és rádióhullámokat (GPS, GSM, wifi, Bluetooth). Egy Deeper eszköz átlagosan 190 elektromos, mechanikus és egyéb alkatrészből áll. A Deeper CHIRP+ a világ első dobható, GPS és wifi halradara, mely CHIRP technológiával működik. A CHIRP (Compressed High Intensity Radiated Pulse) szonár folyamatos, alacsony és magas frekvenciákat bocsát ki. Ennek köszönhetően a szonárhoz eljuttatott adatok tisztábbak és jobb felbontásúak, mint a hagyományos szonárok esetében.

A Trakker az IBCC 2020 büszke támogatója! Cégünk 3 évvel ezelőtt egy fontos döntést hozott, amikor úgy döntött, hogy a szlovákiai Malackyban egy új székhelyet épít. Az új székhely létrehozásának célja az európai terjeszkedés volt. Már a kezdetektől, 1983 óta, a Trakker mindig is egy brit, Sheffield központú cég volt. A folyamatos fejlesztéseknek és innovációnak köszönhetően a vállalat gyorsan növekedett, és az európai terjeszkedés logikus lépésnek tűnt. A terjesztésen kívül olyan termékek fejlesztése kezdődött el, melyek a kontinentális horgászok igényeit is kielégítik. Márkánk filozófiája változatlan: innovatív, minőségi termékek gyártása, melyek megkönnyítik a horgászok dolgát és kényelmessebbé teszik a vízparton eltöltött időt. Tudásunk nagy részét most a kontinentális igények kielégítésére fordítjuk, hosszabb, nagyobb és erősebb termékek kifejlesztésével. Ezen eszközök zászlóshajója a Tempest 150 és a Tempest 200 sátorok. A jövőben még több fejlesztés várható, a szövettechnológiában is! Az IBCC-n való részvétel azért is fontos számunkra, hogy megértsük a kontinentális horgászok igényeit egy olyan gyönyörű vízterületen, mint a Balaton. Csapatunk nevében kellemes időtöltést kívánunk a 2020-as IBCC versenyen, és görbüljön!

Carp’R’Us

A Carp’R’Us egy brit vállalat, melyet 1996-ban alapítottak. Az alapító Ray Dale elévülhetetlen érdemeket szerzett a végszerelékek fejlesztésében. Ray egy igazi innovátor volt, aki soha nem félt az új dolgok kipróbálásától, és rengeteg új terméket hozott a piacra, melyek akkor forradalmi újításnak számítottak, de ma már széles körben elterjedtek. A fluocarbon anyagok és zsinórok, a Snag Clip rendszer, a Mouthsnagger beforduló előkék, a Longshank Nailer, a Centurion 2000 és a Cranked hook horgok csak néhány a Carp’R’Us termékei közül.

Az utóbbi években a Carp’R’Us az európai horgászok igényeire koncentrált és új termékeket kínál a horgászoknak. Érdemes megjegyezni, hogy az ATS horgok kifejezetten a nagypontyok horgászatára lettek kifejlesztve, nagy kiterjedésű vizeken. Ha röviden akarjuk összefoglalni, az ATS horgok az erő és megbízhatóság példaképei. A 2020-as év fő újdonsága az Ronnie rig szerelékek gyártása.

Karel Nikl

A Karel Nikl céget 2001-ben alapították. A cég fókuszában a bojlik és pontycsalik készítése áll. A Karel üzletstratégiája a kezdetektől fogva ugyanaz: a lehető legjobb minőségű termékek kínálása a vevőinknek. Ma a Nikl s.r.o. piacvezető Csehországban és Szlovákiában, és más európai országokban is dinamikusan fejlődik.

2010 óta a cég szorosan együttműködik a Carp’R’Us céggel. Először a cseh és a szlovák piacon voltunk jelen közösen, majd később egy központi raktárt hoztunk létre Csehországban, a Carp’R’Us európai terjesztéséhez. Az együttműködés eredménye egy szoros kapcsolat lett a két cég között.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Karel Nikl csalik és a jó minőségű Carp’R’Us végszerelékek kombinációja sok sikerhez segítette hozzá a két márkát. Karrierje során a Karel sok pontyozó versenyen vett részt és a legtöbb ilyen versenyen jó eredményeket ért el. A legkiemelkedőbb eredményeink között tartjuk számon a WCC győzelmet 2016-ban, és a “Bajnokok bajnoka” cím elnyerését ugyanezen a versenyen, 2017-ben. A Nikl & Carp’R’Us csapat zsinórban háromszor megnyerte a WCC csapatversenyt. A 2016-os IBCC versenyen a Karel csapata a második helyen végzett, míg 2017-ben a Nikl&Carp’R’Us az első helyet érte el az 5 legnagyobb hal versenyében. Izgatottan várjuk a folytatást!

Netrisk.hu Zrt. – A piacvezető biztosítási portál

Az 1994-ben alapított Netrisk.hu online biztosítási portál Magyarország első biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt.

A Netrisk.hu az elmúlt 23 évben több mint 1 millió online ügyfelének segített megkötni a biztosítását. A portálon a látogatók megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhetik biztosítási ügyeiket. A Netrisk.hu teljes körű alkuszi szolgáltatást nyújt a biztosítási díjak kiszámításától a biztosítások megkötésén át a kárbejelentésig és tanácsadásig. Mindezt az ügyfelek az év 365 napján, a nap 24 órájában kényelmesen, az otthonukból vagy a munkahelyükről intézhetik megspórolva az utána járás fáradalmait.

A Netrisk.hu az elmúlt években hozzálátott szolgáltatási portfóliója fejlesztéséhez, hogy ügyfelei a biztosításon túl egyéb témákban is segítséget kapjanak az összetett, bonyolult szolgáltatások összehasonlításához. 2013-tól a Netrisk.hu a Bankkalkulator.hu nevű portálján már a banki termékek, hitelek, kölcsönök, folyószámlák, hitelkártyák világában is segít eligazodni ügyfeleinek.

2016-ben pedig Telenet.hu.hu néven elindult a Netrisk.hu távközlési szolgáltatásokat összehasonlító portálja, ahol a látogatók a tv, internet, mobil és telefon csomagokat hasonlíthatnak össze és meg is rendelhetik az igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat