Szektor szponzor a Trakker

Trakker a 2021-es IBCC-n

A világ hatalmas átalakuláson megy keresztül. Néhány alapvető dolog, amit korábban természetesnek hittünk, hirtelen nagyon sok ember számára vált fontossá. Az egyik ilyen tendencia a természethez való visszafordulás, és ezzel együtt a kinti sportok, így a horgászat, népszerűségének növekedése. Rengetegen kezdenek el horgászni, és olyanok is vannak, akik korábban már horgásztak, és most újrakezdik ezt a sportot.

Ugyanúgy, mint tavaly, 2021-ben is büszke támogatói vagyunk az IBCC-nek. Az IBCC egy nagyszerű sportrendezvény, és mindemellett a sporthorgászat népszerűsítésének fontos eszköze. A verseny médialefedettségének hála az esemény a horgászatot vonzóvá teszi minden olyan ember számára, akik a horgászaton keresztül, a szabadban szeretnék tölteni az szabadidejüket, hogy megtalálják lelki békéjüket, ezekben a nehéz időkben. És ezután már csak rajtunk, a Trakker termékeken múlik, hogy a lehető legjobb minőségű innovatív termékekkel lássuk el a sporthorgászokat, hogy nekik semmi másra ne kelljen gondolniuk, csak a horgászatra.

A folyó- és állóvízi horgászoknak sok kihívással kell szembenézniük, amikor több napos túrákra indulnak. A növekő igények kielégítése érdekében jelentősen fejlesztettük az Aquatexx EV sátor anyagát. A sátor egy új mérföldkövet jelent, hiszen egy 25.000 mm-es víznyomásnak ellenálló anyaggal rendelkezik, és a Bundesmann teszt szerint a vízlepergető képessége nem hasonlítható a többi rivális sátoréhoz. A Tempest 10 hosszú évig tartó fejlesztése során arra következtetésre jutottunk, hogy a sátortechnológiák jövője az anyagokban rejlik, és kevésbé a dizájnban.

Mivel az olyan innovációkról vagyunk híresek, mint a Tempest, Retention, vagy az Oval ágy, a jövőben is a termékfejlesztésbe szeretnénk fektetni, hogy továbbra is egyéni és funkcionális dizájnokat tudjunk gyártani, ami a horgászatot még élvezetesebbé teszi vevő számára, aki a Trakker márkába fektette a bizalmát.

Továbbra is kutatunk új európai partnerek után, így, ha szeretne velünk együttműködni, vegye fel velünk a kapcsolatot: eusales@cipherint.com

A csapatunk nevében sok sikert és jó időtöltést kívánunk a 2021-es IBCC-n, és görbüljön!