Szálláslehetőségek az Erzsébet Üdülő Központ Zánka területén

Központi épület
Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2, illetve 3 ágyasak. Ezek a szobák nem rendelkeznek saját fürdőszobával, közös zuhanyzó és WC a folyosón található. A szálló szobái mozgáskönnyítettek.

Hotel Hangulat
Az egész évben nyitva tartó szállodában kétágyas, pótágyazható szobák és apartmanok állnak a vendégek rendelkezésére. A hotelben mozgáskönnyített szobák is találhatók. Minden szoba és apartman fürdőszobás, légkondicionált, televízióval és mini hűtővel felszerelt, internet-csatlakozás is rendelkezésre áll.

Téliesített üdülőházak
A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A kétlégterű családi szobák miatt a szálláshelyek nagycsaládos vendégek számára ideálisak. Minden közös társalgó televízióval felszerelt.
A téliesített szálláshelyeken teljes körűen akadálymentesített épület is található mozgáskönnyített szobákkal.

Nyári üdülőházak (téliesített)
A 2013-ban felújított szálláshelyeken 2, 3, 7, 8 és 10 ágyas, saját fürdőszobás, normál és emeletes ágyakkal ellátott szobák találhatók. Minden közös társalgó hűtőszekrénnyel felszerelt. Az épületek földszintjén kétágyas, akadálymentesített szobák találhatók.

Nyári üdülőházak
Az üdülőházakban 2 és 10 ágyas szobák kerültek kialakításra. A 2 ágyas szobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, a 10 ágyas szobákhoz közös zuhanyzó és WC tartozik. Az épületekben teakonyha és társalgó szolgálja a vendégek kényelmét.

Apartmanok
A 2 ágyas, pótágyazható, komfortos, fűthető garzonlakásokban saját fürdőszoba és konyha áll a vendégek rendelkezésére, valamint minden szoba televízióval felszerelt.

Faházak
A 2, 3 szobás komfortos faházak mindegyikében felszerelt konyha és televízió található.

Horgásztanya
Közvetlenül a Balaton-parton lévő horgásztanya faházai 4, illetve 10 fő befogadására alkalmasak. A 10 fős házakban emeletes ágyak találhatók. A faházakhoz tartozó külön épületekben került kialakításra közös zuhanyzó és WC, felszerelt konyha, továbbá szabadtéri sütő- és főzőhely is a vendégek rendelkezésére áll.

Kemping
Az üdülőközpont területén kempingezésre alkalmas terület is kialakításra került. A kemping területén közös zuhanyzó és WC található, a kempingezők részére elektromos csatlakozási lehetőség biztosított.

Az idegenforgalmi adó 18-70 év között fizetendő, melynek mértéke 400 Ft/fő/éj.

szalloda

Hartinger Zoltán
Tel.: 87/568-583, 30/728-6763
E-mail: hartinger.zoltan@erzsbeteszallodak.hu

Antal Bernadett
Tel.: 87/568-581
E-mail: antal.bernadett@erzsebetszallodak.hu

https://erzsebetszallodak.hu/hu/contents/details/80,Szobak

Árlista: MEGNYITÁS