Önök fogták! játékunk áprilisi nyertese: ifj. Fiola György

Április játékunk nyertese: ifj. Fiola György. A mai napon indul júniusi játékunk is! Örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy az áprilisi játékunkban a beküldők közül, ifj. Fiola György beszámolója nyerte el a PV tévé tetszését. GRATULÁLUNK!

Nyereménye: Walter Tamás kétszeres egyéni világbajnokkal, a finomszerelékes horgászat nemzetközileg is elismert szaktekintélyével tölthet el egy emlékezetes napot, valamint egy a Walterland Horgászáruház által felajánlott értékes ajándékcsomag. Természetesen a PV tévé stábja megörökíti ezt az emlékezetes napot, amit a csatornán megnézhetnek a nézők. A filmet kiírjuk DVD-re és ezt is ajándékba adjuk.

fiola

INDUL JÚNIUSI JÁTÉKUNK!

Unottan legyint a felesége, barátnője, legújabb horgászkalandja hallatán? A munkatársai már meg sem nézik a fogásairól készült fényképeket? Ne bánkódjon! Minket érdekel! Ossza meg velünk horgászkalandjait, írja meg hogy történt és töltsön fel róla képeket. A legjobb beérkező anyagok megjelennek honlapunkon, hogy mindenki láthassa, mit is fogott Ön. A beszámolók beküldői közül szerkesztőségünk minden hónapban kiválaszt egyet, aki a hónap mesterhorgászával tölthet el egy napot és ellesheti trükkjeit, ráadásként még egy értékes ajándékcsomaggal is gazdagabb lesz. Ezt az eseményt stábunk megörökíti és az izgalmas kalandról készült filmet hamarosan mindenki láthatja a Pvtv-n. Ne szalassza el ezt az egyedi lehetőséget, mától soha ne induljon el horgászni fényképezőgép nélkül.

Júniusi játékunkra jelentkező olvasóink között a legjobb írást beküldő, egy értékes ajándékcsomagot nyerhet.  Beküldési határidő: július 16.
A nyertes plusz ajándéka egy közös horgászat egy ismert teszthorgásszal.
A közös horgászatról a PV tévé stábja is beszámol.

Részvételi szabályok:

Amennyiben részt kíván venni a játékban, kérem figyelmesen olvassa el a feltételeket.

A beküldött képeket és a beszámolókat zsűrizzük.
Írja meg élménybeszámolóját 1500 és 3000 karakter közötti terjedelemben.

Kérjük, hogy csak saját fogásairól töltsön fel képeket, maximum hármat. A képek között ne legyen olyan, amin a hallal nem sporthorgászhoz méltó módon bánnak. A képeken mind a hal, mind a horgász legyen jól látható.

Amennyiben a beszámoló, vagy a fotók tartalma nem felel meg a fenti kritériumoknak, nem áll módunkban közzétenni azokat.

Az adatok beküldésével tudomásul veszi, és hozzájárul, hogy fényképeit és a beszámolóját a honlapunkon megjelenítsük, szerkesszük, módosítsuk.

Kérjük figyelmesen adja meg adatait és elérhetőségeit, hogy értesíthessük, amennyiben szerkesztőségünk Önt választja


Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.