Omszk-tó

Horgászat módja:

Felnőtt horgász esetében, egy időben 2 bottal (ebbe beszámít a sneciző készség is), botonként 2 horoggal, míg ifjúsági horgász esetében 1 bottal és két horoggal lehet horgászni. A gyermek horgász egy bottal, úszós készséggel, egy horoggal horgászhat (felnőtt felügyelete mellett). Az 1m2-es kishal fogó háló nem minősül horgász készségnek. (természetesen rendeltetésszerű használat esetén). Minden ismert törvényes horgászmódszer alkalmazható, kivételt képeznek a behordáson alapuló módszerek, a csalit kizárólag nyeles készséggel lehet bejuttatni a horgászhelyre. A tavakon a szoktató etetés használata tilos.

Omszk

Éjszakai horgászat:
a. az éjszakai horgászat éves időtartama május első pénteki napjától szeptember utolsó szombati napjáig tart és a köztes időben, minden hétvégén péntek és szombat éjszakára vonatkozik. Időjárás függvényében a vezetőség meghosszabbíthatja az időtartamot.

b. éjszakai horgászat a tó kijelölt partszakaszain engedélyezett. Korlátozásokat a közgyűlés és a vezetőség hozhat, melyet a halőrháznál kifüggesztünk.

c. az éjszakai horgászatnál a horgászhely kivilágítása kötelező, a további szabályok megegyeznek a nappalos horgászrenddel.

Bővebb információ, online napijegy vásárlás:

http://horgaszjegy.hu/vizek/htmls/omszk_to