Misel Zadravec a HorgászShow-n!

Meghívott külföldi sztárvendég Misel Zadravec, a nevével fémjelzett Zadravec Carp Baits tulajdonosa. Róla terjedt el az a megtisztelő „szóbeszéd”, hogy Európában ő fogta a legtöbb 20 kilogramm feletti pontyot! Egy biztos, nem hétköznapi ember! A megjelenése, a beszéde, a horgászathoz, halakhoz való viszonya és óriási tapasztalata révén minden szempontból kitűnik a pontyhorgászok közül. Sokan irigylik fantasztikus fogásaiért, rendkívüli rutinjáért és fogós bojlijaiért.

Misel Zadravec szimpatikus, copfba font hosszú hajú férfi, vállán pontytetoválás, derűs, jó kedélyű, mindig bevetésre kész. Szenvedélye a horgászat, ez egyben szerelme is, hivatása is. „Az év felét horgászással töltöm”, mondja életviteléről. „Itthon vagy külföldön, ahol mindig kellemes emberek vagy a családom tagjai vesznek körül.

9-zadravec

„A horgászat megszállottja vagyok, hiszen az év 150 napját a víz mellett töltöm, ahol kísérletezem és továbbfejlesztem azokat a bojlikat, amelyeket saját magam készítek. Egyre többet fektetek a saját készítményű bojlik előállításába, amik mindinkább márkajegyeimmé válnak. Ezek kiváló minőségét egyre jobban igazolom a kapitális, 20 kg-ot meghaladó súlyú pontyok fogásával. Ezek adják fárasztó munkám garanciáját.”

Mindenkinek Görbüljön!

Bővebb információ: www.horgaszshow.hu