KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

A VI. Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa (IBCC), mint a világ legnagyobb pontyfogó versenye a szervező Tematik-Kabel Kft., a halgazdálkodási hasznosító Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. és a nemzeti horgász versenysportért is felelős, országos sportági szakszövetségként eljáró MOHOSZ korábbi közös döntése alapján az eredetileg tervezett 2020.04.19-25. közötti tavaszi időpontról 2020.10.22-28. közé került áthelyezésre.

Tekintettel a COVID-19 második hullám okozta bizonytalan helyzetre, valamint a Kormány a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló, szeptember hónapra vonatkozó 408/2020. (VIII.30.) rendeletére a szervező, a hasznosító és az országos sportági szakszövetség mai közös egyeztetése alapján az a közbenső döntés született, hogy a megrendezés, azon belül a külföldi és hazai csapatok részvétele, illetve törlés esetén a visszafizetési, vagy beszámítási eljárásrend tárgyában a végső, felelős döntés 2020. október 1. napján születhet meg, melyről a verseny weblapján a szervező legkésőbb október 2. napján 12:00-ig részletesen tájékoztatja a csapatokat.

Megrendezés esetén a további lebonyolítási eljárásrendre a magyar jogszabályok, valamint a MOHOSZ OHSZK aktuális járványügyi előírásai az irányadók.

Jelen közlemény azonnali hatállyal közzétételre kerül az IBCC hivatalos kommunikációs csatornáin.

Budapest, 2020. augusztus 31.

Radu Morar cégtulajdonos, Tematik-Kabel Kft.

Szári Zsolt vezérigazgató, Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

Dr. Szűcs Lajos elnök, MOHOSZ

nevében eljárva kiadta:

Dr. Dérer István főigazgató, MOHOSZ OHSZK