Közlemény!

Kedves Versenyzők!

Ahogyan ti, mi is várjuk már, hogy újra találkozhassunk a világ számunkra legszebb tavának partján, a földkerekség legnagyobb pontyhorgászversenyén! Hogy újra egymás nyakába borulva üdvözölhessük egymást, hogy elmesélhessétek mi minden történt veletek egy év alatt, és azt hogy együtt izguljunk, kit hova sorsol a szerencse a Balaton körül, és hol fogják meg a verseny legnagyobb halát.

Normális helyzetben emiatt kellene izgulnunk, most mégis egészen más miatt tesszük. 

Óráról-órára nyomon követjük az eseményeket a pandémia kapcsán és látjuk, hogy szerte Európában hatalmas problémát okoz a COVID, és a helyzet nem csitul.

A szervezők most is, mindig, mindent megtesznek annak érdekében, hogy biztonságos és igazságos legyen az IBCC lebonyolítása.

Hosszú és nagyon sok körülményt figyelembe vevő egyeztetések után azt a döntést hozták, hogy a résztvevők, és a versenyt lebonyolító szervezők, és a teljes stáb biztonsága érdekében elhalasztják a 2021.04.18-ra tervezett versenyt. Hisszük, hogy jelen szituációban ez a legbiztonságosabb döntés.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy új időpontban rendezhessük meg a VII. IBCC-t, amint ezzel kapcsolatban hivatalos információ birtokában leszünk, azt azonnal közöljük veletek! Addig is türelmeteket kérjük! Vigyázzon magára mindenki, hogy hamarosan tényleg újra találkozhassunk!