Két napja tart a III. IBCC

Igazán optimálisnak mondhattuk volna a verseny második napjának reggelét, viszont a vártnál sajnos nagyobb mértékű szél nehezítette a délelőtti órákat. Csörgő Tamás, Vezető főbíró teljes kontrollja alatt vezették fel munkatársaink a közel 800 kilogramm halat az összesített listára. A dobogón is történtek változások senki egyetlen percig sem lehet biztos abban, hogy eleget tesz a főnyereményért, mert néhány hallal még mindig oda lehet érni a mezőnyből bárkinek.

1

2

3

4

Kilenc óra magasságában másodfokú jelzés, figyelmeztetés lépett életbe az egész Balaton területén. Így a pályabejáráskor a legtöbb helyen partra kihúzott csónakokat láttunk. Rengeteg csapatot váratlanul ért a szél erőssége, így többen újra a kivárást választják dobós horgászat helyett.

5

Déli 12:00 órakor váratlan dolog történt, a The One Team Ro csapata két szabálytalanság miatt a verseny befejezésére kényszerült!

7

Csörgő Tamás – Head Marshal – tájékoztatása alapján a csapat az alábbi pontokba szedett szabályokat szegte meg:

Szabályzat 9.n, „Mentőmellény használata a verseny teljes időtartama alatt a csónakban kötelező. Ennek elhagyása első esetben figyelmeztetést, második esetben kizárást eredményez!”

Szabályzat 18.e, – „Azonnali kizárással jár a másodfokú viharjelzés ideje alatt történő csónakhasználat (kivétel, ha a másodfokú viharjelzés a vízen éri a versenyzőt, ebben az esetben azonnal partra kell érkezni).”

A horgászok a horgászatot ugyan folytathatták, de eredményeiket töröltük és a versenyből is kizárásra kerültek!

 

Legfrissebb eredmények: 18:20 órai állás szerint.

Tropic Liberec Team 141.60 kg

Pontycentrum 130.14 kg

Balatoni Halgazdálkodás 81.18 kg

 

8

9

Némi újítást is bevezettünk a versenyen: minden nap találhattok egy „percről – percre” összefoglalót a verseny legfontosabb történéseiről, mely friss hírekkel látja el a verseny iránt érdeklődőket, kattintsatok:

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-1-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-2-nap-percrol-percre/

Minden nap élő közvetítéssel jelentkezünk, innen az IBCC-ről, a megszokott módon és időben, kezdés 20:00-kor, melyet megtekinthettek az alábbi hivatkozásra kattintva:  www.fishingandhuntingtv.com/live

E mellett lesz játékunk is minden nap! Szektorszponzoraink és támogatóink jóvoltából egy értékes PVA Hydrospol ajándékcsomag talál ma gazdára, tehát figyeljétek facebook oldalunkat: www.facebook.com/ibccbalaton.

 Néhány fontos hivatkozás, melyet érdemes követhetni a verseny ideje alatt:

Térkép a gigantikus versenypályáról: http://ibcc.hu/hungarian/versenyterkep/

Versenyszabályzat:  http://ibcc.hu/hungarian/balaton-szabalyzat/

Regisztrált csapatok:  http://ibcc.hu/2017_hun/registered.php

Díjazás: http://ibcc.hu/hungarian/dijtablazat/

 

Köszönet a szektorszponzoroknak, a támogatóknak és a partnereknek is:

http://ibcc.hu/hungarian/szponzorok/

A legfontosabbat pedig a végére hagytam, alább kattintva a legfrissebb hivatalos eredmény:

http://ibcc.hu/results_2017/

 Tartsatok velünk holnap is!

10