Itt a szünidő legjobb programja! Szerepelj a F&H-on!

Játékunk nyertese ezúttal Szoták Zoltán és Somogyi Soma a NASH Hungary csapatának tagjai által ismerheti meg a Zig-Bug módszert, méghozzá a Fishing and Hunting kamerái előtt!

Mi is a Zig-Bug? Egy valójában ősi horgászmódszer, amit napjainkban a NASH gondolt újra és most szeretettel ajánlja a kalandvágyó és az újdonságokat kedvelő horgászok figyelmébe! A pontyok és amurok még ha nem kifejezetten éhesek még akkor is szeretnek a vízben bogarászni. Az eléjük tévedő ízletesnek falatokat semmi kép sem szeretik kihagyni, főleg ha egyóriási fehérjebombának tűnő, vízbe esett rovar a csemege.

kep1

Akár egy műlegyező horgász doboza is lehetne, de nem! Ez egy igazi pontyhorgászé!

A halaknak ezt a tulajdonságát használják ki a műlegyező horgászok a pisztrángok a pérek és oly sok már hal esetében. A dolog tehát nem új keletű, de egy kis módosítással nagyon jól alkalmazható a klasszikus pontyhorgászatban is. Egy kicsit hasonlít a dolog a mai kor zenei ízlésére. Nincsenek éles határok a műfajok között sem a zenében, sem horgászatban de ezek a szerencsés keveredések sokszor nagyon jól sülnek el.

kep2

Speciális végszereléket és etetési technikát igényel a módszer, de nem ördöngösség

Arról van szó, hogy a vízoszlop középső rétegében felkínált bogár imitációkkal próbálják meg horogra csalni őket, méghozzá igen jó eredménnyel. Nemrég amikor Roony De Groote az ismert belga pontyhorgász Magyarországra látogatott szintén ezekkel a bogarakkal eredt a pontyok nyomába és káprázatos eredményeket ért el nagyon rövid idő alatt.

kep33

Ez a ponty is bogárra éhezett

kep44

Ronny pontya Zig-Buggal

Roony horgászatát az IHR kalandokban már két részben is láthatták, de akik lemaradtak volna ezekről az epizódokról, azok most itt és itt be is pótolhatják!

kep5

Ezzel a nagyszerű módszerrel tehát még a kapástalanabb időben is eredményesek lehetünk! Aki tehát szeretne megismerkedni közelebbről is a Zig-Buggal, Szoták Zoltánnal és a NASH Hungary Zig specialistájával Somogyi Somával, ráadásul szeretne nagy halat fogni akkor feltétlenül jelentkezz játékunkra!

kep66

Ha megfogadod a tanácsokat te is sikeres pontyhorgász lehetsz!

Ha te szeretnél a szerencsés nyertes lenni, akkor nincs más teendőd, mint kitölteni az alábbi jelentkezési adatlapot, elküldeni egy izgalmas beszámolót és néhány fényképet, amellyel megörökítetted egy emlékezetes horgászatod legszebb pillanatait! Csodaszép képeket és írásokat várunk, olyanokat amelyekből sugárzik, hogy a horgászat nem egyszerűen hobbi, hanem életforma! Ha éppen a nagy fogásról nincs fényképed nem baj, legyél kreatív! Győzz meg minket, hogy te vagy a legalkalmasabb! Itt a nyár, a szünidő és a szabadságolások időszaka! Tessék menni, minél többször horgászni és ne felejtsd otthon a fényképezőgéped sem!

Már most tedd magad szabaddá július 28-29-30-ra, mert ekkor lesz a forgatás!

Jelentkezési határidő július 17. csütörtök!