IBCC – Megduplázódott az összfogás! – 48.óra

Ahogyan arra számítottunk is, a második éjszaka megindultak a pontyok! Fantasztikus volt megélni innen a partról is, hogy az egész mezőny szinte egy emberként szállt vízre az esti elsőfokú jelzés megérkezésével egy időben! Nagyon örülünk neki, hogy a csapatokon nem érezni semmiféle kétségbeesést a viharjelző rendszer miatti dobálós horgászat miatt. De ha minden az előrejelzések szerint alakul akkor innentől a szélerő is csökkenőben lesz az elmúlt napokhoz képest. Minden csapat még a sötétedés előtt be tudott menni a vízre, ennek az eredménye már pontosan látszik a 48 órás összesítésben. A tegnapi naphoz képest közel megduplázódott az összfogás, ami szerintünk remekül mutatja, hogy az igazi nagyok dobótávon kívül vannak!

0

A jelenlegi állás szerint az elő Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupát, az IBCC-t a Fuky -. Csoki Team vezeti akik Vonyarcvashegyen a Kolibri szektorban, a 4. számú horgászhelyen versenyeznek. Össz fogásuk 118,60 kg. Gyönyörű halakat sikerült fogniuk, többek között azt a 15.00 kg-os pontyot is, mely írásunk kezdőképe!

Második, és harmadik helyezett a B52 Fishing Team két csapata, második a 2. számú, harmadik pedig az 1. számú csapat! Mind a két Team Ábrahámhegyen horgászik, a második helyezett 56,80 – a harmadik helyezett pedig 56,30 kg összfogással büszkélkedhet! A legnagyobb hal dicsősége továbbra is a versenyünk első haláé, mely fogás szintén az egyik B52 – es csapat érdeme, sőt egészen pontosan Ocsovai Lászlóé a 2. számú csapat egyik tagjáé.

1

2

3

A halak minden szektorban elindultak, így már nincs olyan területe az északi – parti versenypályánk 90km-es szakaszának ahol ne lenne legalább egy darab mérlegelhető ponty, tehát 5 kg feletti.

 

4

5

6

7

8

10

list4
Hivatalos eredménylista: PDF

Kedveljétek közösségi oldalunkat, ahol azonnal megosztunk veletek minden fontos információt az eredmények, a hírek, sőt még az időjárás tekintetében is.
https://www.facebook.com/ibccbalaton

Nézzétek ÉLŐ közvetítésünket a zánkai strandról! Az alábbi linken visszanézhetőek a már lement adásaink is.
http://livestream.com/ibsbroadcast/ibcc2015
Figyelem! A közvetítés tervezett időpontja továbbra is 20:00, amennyiben változás lesz a kezdést illetően, úgy azonnal tájékoztatunk benneteket közösségi oldalunkon!

Tartsatok velünk ma is!

Írta: Zab Betti
A verseny hivatalos fotósa: Tóth Gusztáv