IBCC – Már csak egy éjszaka!

Ezúton köszönjük a verseny főszponzorának és a szektorszponzoroknak is!

lead

Mivel a két tonnát is átléptük az összfogás tekintetében, még nagyobb esélyt látunk arra, hogy az utolsó éjszaka is még történhetnek változások. Az elmúlt nap szintén nagyon mozgalmas volt. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy a verseny előrehaladtával jöttek a legszebb, a legnagyobb és a legizgalmasabb fogások is. A The One Team a nap folyamán nagyon megerősödött. De a tendencia már a tegnap éjszakai órákban elkezdődött.

1

Kiemelésre méltó a Japovo Team egyik fogása, mely egy csodaszép, különleges pikkelyzetű ponty volt.

2

A reggeli órákban fogta Patrick Dorner, a Naturebaits Austria csapat egyik tagja ezt a szépségdíjas tőpontyot. A fogás azért is érdekes, mert a csapat első IBCC fogása volt. 17,20 kg súlyával igencsak a legnagyobbak között van.

3

A versenyen eddig fogott legnagyobb ponty a B52 Fishing Team 2. számú csapatának összfogását gyarapítja, mely 18,30 kg súlyával csupán 30 dekagrammal lépte túl a második helyezettet ebben a külön versenyben.

4

A verseny 106. órájában első helyen a B52 Fishing Team 2. csapata 350,30 kg-, második helyen a Fuky – Csoki Team 308,40 kg-, harmadik helyre pedig hatalmas bravúrral a The One Team érkezett, 182,00 kg – összfogással. A véghajrá valóban most kezdődik! Hajrá pontyok, hajrá Balaton!

5

A legfrissebb eredmények folyamatosan láthatóak weboldalunkon:
http://ibcc.hu/hungarian/hivatalos-eredmenylista/

list8Hivatalos eredménylista: PDF

Kedveljétek közösségi oldalunkat, ahol azonnal megosztunk veletek minden fontos információt az eredmények, a hírek, sőt még az időjárás tekintetében is.
https://www.facebook.com/ibccbalaton
Nézzétek ÉLŐ közvetítésünket a zánkai strandról! Az alábbi linken visszanézhetőek a már lement adásaink is.
http://livestream.com/ibsbroadcast/ibcc2015

Tartsatok Velünk holnap is!
Írta: Zab Betti
A verseny hivatalos fotósa: Tóth Gusztáv