IBCC – A legfrissebb eredmények! – Kedd 16:00 órai összesítés

A délelőtti listához képest történt egy jelentős változás a képzeletbeli dobogó helyezettjei között. A 10:00 órakor még 5. helyezett Team Aquaborne csapat felzárkózott az élmezőnybe és jelenleg a 3. helyen áll.

Az első helyezett továbbra is a Fuky – Csoki Team, akiknél a reggeli mérlegelésre kilátogatott hivatalos fotósunk, ahol éppen sikerült megörökítenünk egy szépen összehangolt fárasztás – szákolás csapatmunkát! Nekik 72,30 kg fogásuk van.

A második helyezett szintén változatlanul az Ábrahámhegyen versenyző B52 Fishing Team 2. számú csapata, az ugyancsak változatlan 36,00 kg fogással. Eddig 13 csapat rendelkezik mérlegelt hallal, ami mellett a jó hír még az, hogy minden szektorból vannak már fogások. A legnagyobb hal az a 16,20 kg-os ponty, mely a versenyen első halaként került ki a Balatonból, a jelenlegi második helyezett csapat büszkeségeként.

Fotósunk járja az egész északi partot, a hivatalos szektoros képek mellett igyekszünk minél több hangulatképet is bemutatni Nektek erről a nem mindennapi versenyről.
Sajnos az időjárási tényezők nem kedveznek az indulóknak akik ettől függetlenül türelmesen várják az esti órákat, mivel az előrejelzések szerint lehetséges, hogy a szélerő csökkenni fog a tó környékén, és minden reményeink szerint alapfok mellett vághatunk az éjszakának!


Ne felejtsétek! Vendégekkel, friss bejátszásokkal jelentkezünk a Zánkai stúdiónkból!

list3Hivatalos eredménylista: PDF

Este ÉLŐ közvetítésünk (már – már írhatjuk hogy,) a megszokott időben 20:00 órakor kezdődik, nézzétek az alábbi linken: (Ugyanitt az eddigi adások is visszanézhetőek.)

http://livestream.com/ibsbroadcast/ibcc2015

Kövesd közösségi oldalunkat, hogy minél előbb értesülj a legfrissebb információkról.

https://www.facebook.com/ibccbalaton

Figyeljétek a viharjelzéseket, a különböző meteorológiai oldalalakon weboldalon!
Tartsatok velünk holnap is!
Írta: Zab Betti
Fotó: Tóth Gusztáv