IBCC 2021 – 7. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 24-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Ma reggel 08:00-kor véget ért a 2021-es VII. IBCC. Folyamatosan dolgozzuk fel a beérkező fogásokat, hiszen az utolsó éjszaka a marshalok folyamatosan mérlegelték a halakat.

Mai napon, 10. 30-án 14.00-kor kezdődik az ünnepélyes díjátadó a Club Tihany területén található Wimbledon teremében. Minden díjazott csapatot várunk! Azon csapatok megjelenésére is számítunk, akik nem értek el semmilyen kategóriában helyezést, hiszen aki megjelenik, azok számára egy Free Carddal kedveskedünk, ami nem jelent mást, mint egy szerencsés team jövőre díjmentesen vehet részt a VIII. IBCC-n!

Még folyik az adatok feldolgozása, stábunk gőzerővel dolgozik, hogy minél előbb kész információkkal tudjunk szolgálni. Továbbra is szoros a mezőny, csekkoljátok a jelenlegi állást az alábbi linken:https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

14:00-tól élő adással jelentkezünk Club Tihanyból az ünnepélyes díjátadóról.

Balatonfenyvesen jártunk a Sírius Teamnél, akik biztosan megnyerték a VII IBCC-t! Érthetően órási volt az öröm a csapatnál, izgatottan várjuk a díjátadót.

Gratulálunk a Sírius csapatnak akik megnyerték a VII. IBCC -t és gratulálunk az összetett második és harmadik helyet bezsebelő csapatnak is.

1 Sírius Team – 454,51kg

2 Mikbaits & Moraviafishing.cz – 417,68kg

3 M baits vidra team – 404,46

Gratulálunk az Cereal boilies 1, MIVARDI TROPIC FISHING TEAM CZ, Renmar Team csapatoknak a top 5 versenyben elért eredményekért.

1 Cereal boilies – 95,08kg

2 MIVARDI TROPIC FISHING TEAM CZ – 90,41kg

3 Renmar Team – 88,15kg

Gratulálunk az Giants Fishing – Sports csapatnak a legnagyobb kifogott tőponty (24,72kg) díjáért. Gratulálunk az Cereal boilies 1 csapatnak a legnagyobb kifogott tükörponty (30,15kg) díjáért.