IBCC 2021 – 6. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 24-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Péntek reggelre átléptük a 10 tonnás összfogást. Továbbra is szoros a mezőny, nincs olyan csapat aki nagyon elhúzott volna a mögötte lévőtől. Az M baits vidra team vissza szerezte a vezetést 336kg-os eddigi összfogásával. Folyamatosan érkeznek a fogások, amik bármelyik pillanatban átalakíthatják a mezőnyt.https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

A Sírius Team új vissza vette a vezetést, 30 kg előnyre tett szert a M baits vidra team szemben. A mezőny továbbra is szoros és 23 óra van még hátra a megmérettetésből, ami idő alatt még bármelyik csapat előnyre tehet szert.

Közel járunk a 12 tonnához! Top 5 versenyünket a Cereal boilies 1 csapat vezeti 91.53kg-mal mögötte szinte 1kg lemaradással a MIVARDI TROPIC FISHING TEAM CZ és végül a harmadik helyen a 87.55kg-mal a Rebel Baits CZ 2 csapat.

https://contest.fishinda.com/stats/?page=big5

Sajnos megszületett az második sárga lapos büntetés. A 204-es peg-en horgászó OVIDIUS CARP TEAM meghaladta az 500 méteres behúzási maximumot.

Nagyon úgy tűnik, hogy a VII. IBCC viharjelzés nélkül fog záródni. A magyar tenger végig csodálatos arcát mutatja, szikrázó napsütés kényezteti a horgászokat. Eddig 1db 30kg feletti, 15db 20kg feletti és 96db 15kg feletti ponty került partra.

Forgató stábunk és fotósaink is folyamatosan úton vannak, rögzítik a pillanatokat. Közel járunk az 13 tonna összfogáshoz, eddig már több mint 12400kg értékelhető halat fogott a mezőny.

Forgató stábunk és fotósaink is folyamatosan úton vannak, rögzítik a pillanatokat. Közel járunk az 13 tonna összfogáshoz, eddig már több mint 12400kg értékelhető halat fogott a mezőny.

Egyik stábunk a 155-ös pegen horgászó CONQUER SK Teamnél járt, aki reggel egy gyönyörű 19,65kg-os tőpontyot szákolhatott. Este 20:00-tól élő adásunkban minden részletet megtudhattok a fogásról.

A 174-es pegen horgászó Ráj rybářů csapat sem tétlenkedik, egy szép 17kg feletti tövessel ajándékozta meg őket a Balaton. Az utolsó éjszaka elé nézünk, ami még okozhat meglepetéseket a nagyhalakat tekintve.