IBCC 2021 – 5. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 24-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Elérkeztünk az 5. nap reggelérhez és pár kilogramm választ el minket a 7 tonnás összfogástól. A MIVARDI TROPIC FISHING TEAM CZ ismét vissza vette a vezetést, 4kg-mal van lemaradva mögötte az M baits vidra team.https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

Folyamatosan változnak az eredmények, ahogy érkeznek a rendszerünkbe a fogások. Jelenleg a Sírius Team vezeti a versenyt 257 kg-mal, mögötte az M baits vidra team 227 kg-mal a második helyen és a MIVARDI TROPIC FISHING TEAM CZ pedig a dobogó harmadik fokán 222 kg-val.https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

Minden idők egyik legnyugodtabb és legkiegyensúlyozottabb versenye a VII IBCC! Időjárás tekintetében eddig minden adott volt ahhoz, hogy a csapatok biztonságosan, viharjelzés nélkül vízre szállhassanak és nagy valószínűséggel ez a továbbiakban is így lesz. Szerencsére minden csapat betartja a szabályokat és még egy darab sárga lap sem került kiosztásra.

Megvan a verseny eddigi legnagyobb tőpontya! A Giants Fishing – Sports csapat fogta Balatonföldváron és a hal pontos súlya 24,72kg.

Úgy tűnik, hogy a verseny második felére megmutatják magukat a nagytestű gyönyörű Balatoni pontyok. Lássunk néhány szép példányt, melyek eddig horogra kerültek.

Sajnos megszületett az első sárga lapos büntetés. A 120-as peg-en horgászó Black Carp Team meghaladta az 500 méteres behúzási maximumot.