IBCC 2021 – 4. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 24-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

A verseny negyedik reggelére átlépte a mezőny a 4 tonnás összfogást. 126 csapat tudhat magának mérlegelhető halat és a versenyt továbbra is a MIVARDI TROPIC FISHING TEAM CZ vezeti 126 kg-mal. Az időjárás továbbra is kedvez a horgásznak, nem várható viharjelzés.

Ahogy folyik a reggeli mérlegelés szinte folyamatosan változik az első három hely állása. Jelenleg átvette a vezetést az M baits vidra team, 177 kg-mal.

Átléptük az 5 tonnát! Eddig 8db 20kg feletti és 1db 30kg feletti ponttyal büszkélkedhet a mezőny. A versenyen nem csak az első három helyezett van díjazva, hanem a legnagyobb hal kifogók, az 5 legnagyobb hal átlagsúlya és a szektor helyezettek is.

https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

A top5 verseny első helyére lépett fel a Tihany – Hajóállomási sétányon horgászó Cereal boilies 1, aki az eddigi legnagyobb hal kifogásával is büszkélkedhet.https://contest.fishinda.com/stats/?page=big5

Nagyon szoros a mezőny első harmadik helye, jelenleg 1-1 hal is elég a csapatoknak, hogy pozíciót javítsanak. Eddig 26db 15 és 20kg közötti hal került a partra a versenyzők által. Jelenlegi versenyünkön látszik a javuló tendencia a szabályszegésekkel kapcsolatban, szerencsére még a vezető versenybírónak nem volt feladata, hogy sárga vagy piros lappal büntessen csapatot.https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

Forgató stábunk és fotósaink is folyamatosan úton vannak, rögzítik a pillanatokat. Közel járunk az 6 tonna összfogáshoz, eddig már több mint 5500kg értékelhető halat fogott a mezőny.

Stábunk és fotósaink egész nap a Balaton partját járták és izgalmas felvételeket készítettek. 20:00 órakor élő adással jelentkezünk a Fishind and Hunting csatornán és Facebook oldalán de addig is íme pár kép a mai napról.