IBCC 2021 – 2. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 24-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Csodálatos napra ébredhettek a csapatok a VII. IBCC-n. Tökéletes az időjárás, szikrázó napsütés és enyhén lengedező szél jellemzi a hétfő reggelt itt a Balatonon. Az éjszaka eseménydúsan telt, az eddigi összfogás 366kg. Az első helyen a Mivardi szektorban horgászó MIVARDI TROPIC FISHING TEAM CZ áll 36,53kg-mal. Csekkoljátok a folyamatosan frissülő eredménytáblánkat az alábbi linken: https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

Nem kellett sokat várni az első 20kg feletti fogásra a VII. IBCC-n! A Nikl szektorban horgászó Renmar Team büszkélkedhet egy gyönyörű 21.85 kg-os ponttyal. Gratulálunk!

Átléptük a 600-kg-os összfogást kevesebb mint 24h alatt. Eddig 46 csapatnak van értékelhető fogása 8 szektorban. A Balaton továbbra is csodás arcát mutatja, viharjelzésnek nyoma sincs az elkövetkezendő időben, ezáltal mindenki biztonságosan közlekedhet a vízen.

Forgató stábunk és fotósaink is folyamatosan úton vannak, rögzítik a pillanatokat. Közel járunk az 1 tonna összfogáshoz, eddig már több mint 800kg értékelhető halat fogott a mezőny.

A Nikl szektorban jártunk a Renmar Team-nél, akik az eddigi legnagyobb kifogott ponttyal büszkélkedhetnek.

Ne feledjétek ma is jelentkezünk 20:00-tól élő adással a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalán a versennyel kapcsolatos érdekességekről és természetesen nyereményjátékkal is készülünk!

66-ra nőtt a csapatok száma, akik eddig mérlegelhető hallal büszkélkedhetnek. Közel vagyunk az 1 tonnához kicsivel több mint 24 óra után. Esti élő adásunkban 20:00-tól beszámolunk a mai nap eseményeiről.

Átléptük az 1 tonna összfogást! Egész pontosan 1127kg mérlegelhető pontyot fogott a mezőny. Hamarosan kezdődik élő adásunk a Fishing and Hunting csatornán és facebook oldalán, melyben minden érdekes momentumot megmutatunk a mai napról. Természetesen ma is jelentkezünk nyereményjátékkal, melynek kérdése az élő adásban fog elhangozni.