IBCC 2021 – 3. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 24-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Minden idők legizgalmasabb napjára ébredhettünk az IBCC történelmében. Jelen állás szerint a keleti medencében horgászó Nikl & Carp´R´Us & Habakuk csapat vezeti a versenyt 88,45kg fogással. 1871kg az eddigi összfogás és 92 csapat tudhat magának értékelhető pontyot. A reggel fénypontjával, egy 30+ fogással hamarosan jelentkezünk élőben!

És igen! A SONIK szektorban horgászó Cereal boilies 1 csapat büszkélkedhet az IBCC versenysorozat első 30kg feletti ponty megfogásával. Gratulálunk a csapatnak, a részletekkel jövünk hamarosan!

Közel a 3 tonnához! Eddig 1db 30kg feletti és 5db 20kg feletti balatoni példány tisztelte meg a versenyzőket. Csekkoljátok eredménytáblánkat, melyben minden információ megtalálható.https://contest.fishinda.com/stats/?page=total

Közel a mezőny fele büszkélkedhet már mérlegelhető hallal. Az időjárás továbbra is kegyes mind a 239 csapathoz, viharjelzés egyelőre nem várható. Mind a 9 szektorban sikerült mérlegelhető, azaz 5 kg feletti példányt fogniuk a versenyzőnek.

Ne feledjétek ma is jelentkezünk 20:00-tól élő adással a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalán a versennyel kapcsolatos érdekességekről és természetesen nyereményjátékkal is készülünk!

Forgató stábunk és fotósaink is folyamatosan úton vannak, rögzítik a pillanatokat. Közel járunk az 3 tonna összfogáshoz, eddig már több mint 2900kg értékelhető halat fogott a mezőny.