IBCC 2020 – 4. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VI. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 22-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

08:35 – Az időjárás változás beigazolódott, reggelre ködös, esős idő fogadta a csapatokat. Az éjszaka ismét étvágyuknál voltak a pontyok, már 104 csapat büszkélkedhet mérlegelhető fogással. A versenyt továbbra is a The One team 1 csapat vezeti 343kg-mal. A Mikbaits & Moraviafishing.cz mögöttük van a második helyen 298kg-mal.

09: 10 – A 38-as álláson horgászó Konsti csapata két súlyos hibát is vétett, melyre kizárólagosan piros lappal tudtunk reagálni. Mentőmellény használata nélkül végezték a behordást, szerelékeiket túlhúzták a megengedett határértéken. Minden csapatot kérünk, hogy figyeljenek a szabályokra és azokat tartsák is be.

10:00 – Ma reggelre megérkezett a verseny hatodik 20kg feletti hala, a Balatonszárszón horgászó JLR Team Ořechov csapat szákolhatta a gyönyörű, egészséges 21.10kg-os tövest.

11:00 – A dobogó első két fokára elég egyre szorosabb küzdelem zajlik. A The One team 1 csapat mögé szorosan megérkezett a Mikbaits & Moraviafishing.cz, akik jelenleg kicsit több mint 20kg-mal vannak lemaradva. A borús, esős, ködös időnek köszönhetően sejthető, hogy a nappali órák sem fognak unalmasan telni.

EREDMÉNYTÁBLA

12: 22 – Nagyon szoros a küzdelem az első helyért, alig 15kg különbség van a két élen lévő csapat között. 110 együttes tudhat magának mérlegelhető halat és eddig 473 db ponty került mérlegelésre. Az összfogás 4408kg.

13:48 – VMFishing birtokolja eddig az 5 legnagyobb halért járó díjat 79 kg-mal. Mögötte második és a harmadik helyen nagyon szoros a küzdelem, MASSIVE BAITS SK 73.33kg-mal a második, harmadik pedig a The One team 1 73,05kg-mal.

EREDMÉNYEK

14:58 – A verseny negyedik napjánál járunk és az időjárásnak köszönhetően még nem volt másodfokú viharjelzés, ennek köszönhetően csapataink folyamatosan használhatják csónakjaikat. Nagyon szoros továbbra is a dobogó első két helye, centik választják el egymástól a The One I Team-et és a Mikbaits & Moraviafishing.cz csapatot. Fotósaink természetesen most sem tétlenkednek, folyamatosan örökítik meg a verseny pillanatait.

16:23 – Természetesen ma este is 20:00-tól élő adással jelentkezünk a verseny fontosabb pillanatairól a Fishing and Hunting csatornán és az IBCC-facebook oldalán! Az eddigi adásinkat ITT lehet visszatekinteni.

17:39 – Egyszerűen hihetetlen, talán még nem is volt ilyen szoros állás az IBCC történetében. Közel fél kilogramm különbség van az első helyen álló The One Team 1 csapat és a második helyet elfoglaló Mikbaits & Moraviafishing.cz között.

18:45 – Száguldó riportereink ismét érdekfeszítő anyagokat állítottak össze az esti, 20:00-tól kezdődő élő adásunkra, melyet a Fishing and Hutning csatornán és facebook oldalán közvetítünk. Természetesen nyereményjátékkal is készülünk nézőink számára.