IBCC 2020 – 3. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VI. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 22-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

08:15 – Hűvös és szeles időre ébredtünk a VI. IBCC harmadik reggelén. Továbbra is a The One Team 1 csapat vezeti a versenyt, 237kg-mal. Jól látható a tabellán, hogy a déli oldal adja igazán a halakat. Eddig 68 csapat büszkélkedhet fogással.

09: 39 – Minden szektorban fogtak a csapatok már értékelhető halat. A Sonik szektor vezet 888kg-mal majd mögötte a Trakker és a Nikl Carprus szektor. Kíváncsian várjuk, hogy a jelenlegi, igazán őszies időjárás milyen hatással lesz a fogásokra. Ismét főként az éjszakai órákban született a fogások többsége. Egyelőre 4db 20kg feletti pontyot sikerült a mezőnynek fognia.

10:55 – A kissé szeles időjárás ellenére a viharjelző készülékek alapfokot jeleznek, ezért természetesen minden csapat horgászhatja a maximális távolságot. Az északi oldalon 450 méter a déli parton pedig 550 méter a korlát. Ennek köszönhetően a csapatok nyugodtan használhatják csónakjaikat, gond nélkül hordhatják be szerelékeiket. A versenyen résztvevő 200 csapatból eddig 81 büszkélkedhet mérlegelhető fogással.

12:00 – A verseny ideje alatt minden este élő adással készülünk 20:00-tól a Fishing and Hunting csatornán és facebook oldalán. Emellett folyamatosan frissítjük eredménytáblánkat, ahol az öt legnagyobb hal és természetesen a verseny legnagyobb hala listázást is figyelemmel követhetitek.

Nézd vissza eddigi élő adásainkat ITT!

13:00 – Egyelőre a napközbeni órák viszonylag csendesen telnek, a csapatok java része az éjszakai órákban fogja a halakat. Minden szektorban van értékelhető fogás, viszont a csapatok több mint a fele még iratkozott fel az eredménytáblára. Sokan időjárás változást várnak, ami hamarosan meg is érkezhet és abban bíznak, hogy a pontyok étvágyára ez jó hatással lesz.

14:30 – Beszéljenek a számok, lássuk az eddigi adatokat:

Eddig 83 csapat fogott mérlegelhető halat, ami 2511-kg összfogást jelent.

A tőpontyok nagy előnyre tettek szert, hiszen 226 db pikkelyes és 38 db tükrös került mérlegelésre.

A mezőny átlagfogása 9,51kg. 4db 20kg feletti és 11db 15-20kg közötti hallal büszkélkedhetünk.

16:30 – Fotós kollégáink folyamatosan járják a VI. IBCC pályáját és minden fontosabb pillanatot megörökítenek. Íme pár kép a mai napról, ami összefoglalja, hogy miről is szól az IBCC!

17:30 – A versenyt vezető The One team 1-es csapat 284kg-os fogással rendelkezik, mögötte második helyen Mikbaits & Moraviafishing.cz picivel kevesebb, mint 200 kg-al és végül a harmadik helyen VMFISHING 117 kg-mal.

18:30 – Egyelőre a legnagyobb kifogott hal díjára a MIKBAITS-PARYS SK csapat esélyes egy gyönyörű 24.93 kg-os ponttyal, mögötte a VMFISHING 22,10kg-al. A top 5 versenyt pedig VMFISHING vezeti 73.73 kg-al.