IBCC 2020 – 2. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VI. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 22-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

07:55 – Kicsit ködös, egyben gyönyörű arcát mutatja a Balaton a IV. IBCC második reggelén. Barátságos, napos időjárás várható a mai napra, szerencsére nem kell tartaniuk a csapatoknak a másodfokú riasztástól! Jelenleg 23 csapat büszkélkedhet fogással.

08:58 – Folyamatosan zajlik a mérlegelés, érkeznek a szebbnél szebb fogások. Kiemelkedő átlagsúllyal bír a pálya, sok 15kg feletti ponty került mérlegelésre. A The One Team 1-es csapata nagyon elhúzott, jelenleg több mint 130kg összfogásuk van.

10:10 – Közel a 25-höz! Megvan a verseny újabb legnagyobb hala! A Fonyódon horgászó MIKBAITS-PARYS SK csapat egy hibátlan 24.93 kg-os tőpontyot szákolhatott! Gratulálunk!

11:00 – Vessünk egy pillantást az eredménytáblára. Számunkra is kissé meglepő módon, az őszi idő ellenére nagyon jól működik a déli partszakasz. Valószínű, hogy az ott horgászó csapatok ki is használják az 550 méteres maximum behúzási távolságot.

11:39 – Természetesen ma este is 20:00-tól élő adással jelentkezünk a verseny fontosabb pillanatairól a Fishing and Hunting csatornán és az IBCC-facebook oldalán! Az eddigi adásinkat ITT lehet visszatekinteni.

12:35 – Sajnálatos módon megvan az újabb sárga lap, a Fonyódon horgászó Nikl & Carp´R´Us 3 csapat mentőmellény nélkül használta a csónakot. Minden résztvevő csapatot kérünk, hogy tartsák be a szabályzatban foglaltakat a saját biztonságuk érdekében!

12:52 – Csemegézzünk kicsit a beérkezett fogásokból, folyamatosan bővítjük képeinket, amint megtörténtek a mérlegelések.

13:20 – Ismét egy hibátlan 20kg feletti fogásról kaptunk hírt! A Zamárdiban horgászó Sewi-carp együttes büszkélkedhet ezzel a szép ponttyal.

14:20 – Az időjárás az évszakhoz képest nagyon kegyes a versenyzőkhöz. Egyelőre úgy tűnik, hogy az éjszakai órák adják igazán a halakat, viszont nagyon jó átlagsúllyal rendelkezik a mezőny, több 15kg és 20kg feletti ponty látott már partvilágot.

15:42 – Természetesen fotósaink is járják a csapatokat és szebbnél szebb képeket készítenek. Napközben viszonylag csendes a Balaton, nem csak az időjárás hanem a pontyfogás tekintetében is. A csapatok készülnek az esti időszakra, sok helyen láttunk még olyat versenyzőket, akik a megfelelő helyeket keresik szerelékeik számára.

17:30 – Természetesen a mai napon is jelentkezünk a Balatonpartól este 20:00-kor élő adással a Fishing and Hunting csatronán és facebook oldalon. Összefoglaljuk a ma történteket, izgalmas témákkal érkeznek műsorvezetőink!