IBCC 2019 – Day 7 – Percől, percre

Kövesd velünk percről-percre a jubileumi, V. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 13-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

07:15 – A verseny utolsó napjának reggelére is nagy meglepetéseket okozott a Balaton! Átléptük a 25 tonnás összfogást! Továbbra is első helyen a Deepex Lithuania 621kg-mal, majd nagyot ugrott a GMF Navitas Hungary csapat 501kg-mal, a dobogó második fokára. Harmadik a Dan Draguloiu Team 472kg-al!

08:00 – VÉGET ÉRT AZ V.IBCC! Több mint 26 tonna kifogott 5kg-on felüli ponty! Óriási hajrában teltek az utolsó órák, gyönyörű Balatoni pontyok kerültek a bölcsőkbe a verseny utolsó óráiban is. 218 csapat büszkélkedhet fogással!

08:41 – Még folynak be az adatok, a fogásokat illetően. Mivel nincs hírzárlat, ezért elérhető az aktuális eredmény, amely még nem végleges! EREDMÉNYEK

09:04 – Ma 08:00 – VÉGET ÉRT AZ V.IBCC! A győztes csapatnál járt stábunk! Örömük leírhatatlan, a képek magukért beszélnek! Deepex Lithuania – 629,81kg – Badacsonyörs – Camping

Ma, 14:00-kor kezdődik a záró ceremónia, amit természetesen ismét élőben közvetítünk az eddig jól megszokott felületeinken.

10:09 – A verseny végeztével a csapatok összepakolták felszereléseiket, majd várják a Hotel Club Tihany területén megrendezésre kerülő záróceremóniát. 14:00-tól élőben közvetítünk a díjátadóról!

12:50 – A színpad kész, a csapatok gyülekeznek, hamarosan kezdődik a díjátadó! Az eseményről elő adás formájában közvetítünk a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalain és az IBCC weboldalán!

15:29 – Nagyon jó hangulatban telt a verseny záróceremóniája, ahol a csapatok köszöntése és a szponzorok támogatásának megköszönése után kezdetét is vette a legizgalmasabb rész, maga a díjak átadása. VÉGEREDMÉNY