IBCC 2019 – Day 6 – Percől, percre

Kövesd velünk percről-percre a jubileumi, V. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 13-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

07:19 – Gyönyörű idő, és csodálatos fogások! Ez az V.IBCC pénteki reggele. Úgy tűnik, hogy az éjszaka folyamán sem unatkoztak a csapatok! Folyamatosan érkeznek a fogások! Közel 18 tonna kifogott, 5kg-on felüli hal. 2000db ponty! Nagy hajrában vannak a csapatok a verseny vége előtt kicsivel több, mint 24 órával!

08:01 – A reggeli mérlegelés komoly meglepetéseket tartogatott számunkra! A Balatonakali – Camping-ben horgászó Nikl & Carp R Us & Habakuk átvette a vezetést 412kg-os fogásukkal. Második helyre csúszott vissza a Dan Draguloiu Team 410kg-mal. A dobogó harmadik fokán tanyázik a
Deepex Lithuania 387kg-os összfogásukkal.

08:43 – Ne feledjétek, pár perc múlva kezdődik a tegnap esti élő adásunk a Fishing and Hunting csatornán!

08:53 – A Deepex Lithuania átvette a vezetést! Információink szerint, beindult a srácoknál az élet, még több fogásra számíthatunk tőlük! EREDMÉNYEK

09:57 – ELÉRTÜK A 20 TONNÁT! Az első 3 helyezett csapat 400kg-on felüli fogással büszkélkedhet, viszont továbbra is szoros a mezőny!

10:53 – Csekkoljátok folyamatosan frissülő képgalériánkat ITT!

11:39 – Ne feledjétek, ma este 20:00-kor is élő adással várunk mindenkit a TV elé a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalain és az IBCC weboldalán. A tegnap esti élő adás vissza nézhető ITT!

12:59 – Továbbra is tartja vezető pozícióját a Deepex Lithuania csapat, de mögöttük nincs sokkal lemaradva a Nikl & Carp R Us & Habakuk és Dan Draguloiu Team. A keleti medencéből is érkeznek szép fogások, úgy tűnik, hogy kora nyárias időjárás hatására a sekélyebb víz is éledezik!

14:13 – Kevesebb mint 24 óra van hátra a versenyből, este 8 órától hírzárlatot rendelünk el a versenyzők és a nagyközönség számára. Csekkoljátok eredménylistánkat ITT!

15:52 – Továbbra is gyönyörű az időjárás, ilyen még nem volt az IBCC történetében, hogy viharjelzés nélkül teljen a verseny. A hátralévő időben számíthatunk erre a kora nyárias időjárásra, ez főként a csapatok számára felüdülés!

16:59 – Az esti másfél órás élő közvetítésben összefoglaljuk a mai nap izgalmasabb eseményeit. Ne feledjétek, 20.00-tól a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalain és az IBCC weboldalán sugározzuk a műsort!

18:01 – 249 csapatból eddig 210 fogott 5kg-on felüli pontyot a mezőnyben. Majdnem 70db 15kg-on felüli ponty került partra, amik természetesen kisebb társaikkal együtt, vissza lettek engedve a Balatonba. Csekkoljátok folyamatosan frissülő képgalériánkat IDE kattintva!

19:00 – Közeledünk a 22 tonnás összfogáshoz. Az előttünk álló utolsó éjszaka ismét nagyon kecsegtető a halfogás szempontjából, időjárás változás nem várható. 2447db kifogott halnál járunk, melyből 2068db tőponty és 379db pedig tükörponty. Eredmények ITT!

19:49 – Tartsatok velünk, hamarosan kezdődik élő adásunk az V.IBCC-ről a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalain és az IBCC weboldalán!

21:20 – A top 5 legnagyobb hal verseny tekintetében is történt változás, hiszen a Tihany – Hajóállomási sétány horgászó GoldBlack Carp Team gyönyörű 19kg fölötti fogásával átvette a vezetést! EREDMÉNY