IBCC 2019 – 1. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a jubileumi, V. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 13-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

08:22 – Ma délben, 12.00-kor veszi kezdetét az V. IBCC ! A csapatok elfoglalták táboraikat, készítik össze felszereléseiket. Egyelőre borús, kicsit csapadékos idő jellemzi a verseny kezdetét, viszont a Balaton nyugodt arcát mutatja!

 

08:37 – Ne feledjétek, az V. IBCC első adásnapjának az ismétlését vissza nézhetitek ma 09.00-kor, a The Fishing and Hunting-on csatornán!

 

09:35 – Csekkoljátok folyamatosan frissülő képgalériánkat IDE kattintva!

 

11:24 – Közel félóra múlva indul az V.IBCC, a csapatok már készen állnak a megmérettetésre. Jelenleg mindhárom medencében alapfokú a viharjelzés, ennek köszönhetően természetesen engedélyezett a csónakhasználat a versenyzők számára. A déli parton 450m az északi parton pedig 350 méterig juttathatják be a versenyzők végszerelékeiket.

 

12:09 – Elstartolt az V. IBCC! 140 órányi kemény küzdelem vár a csapatokra! Emellett forgató stábjaink is útra keltek, érdekesebbnél érdekesebb anyagokkal készülünk az esti 20:00 élő adásra!

13:41 –  Megvan az első fogás! Az első mérlegelhető pontyot a  CE Plaza Hotel csapat fogta Balatongyörökön! A hal súlya: 5,65kg!

15:49 – Hihetetlen, alig pár órával a verseny kezdete óta fantasztikus fogásokról kaptunk hírt. Íme egy kis ízelítő, a The One I-es csapatától egy gyönyörű 18kg-os tőponty!
Hamarosan jövünk a részletekkel!

17:56 -Szépen érkeznek a fogások, nagyon úgy tűnik hogy ez a kora tavaszias időjárás jótékony hatással van a Balatoni pontyok étvágyára. Folyamatosan követhetitek a verseny állását eredménytáblánkon IDE kattintva!

18:55 – Este 20.00-tól ismét elő közvetítéssel várunk minden kedves nézőt, ahol műsorvezetőink beszámolnak mai nap emlékezetesebb pillanatairól! Az elő közvetítést a Fishing and Hunting csatornán, a Fishing and Hunting facebook oldalain és természetesen az IBCC hivatalos weboldalán is végigkövethetik.

 

21:51 – Az élő adás ideje alatt is kaptunk fogásokról hírt, csekkoljátok a fogási listát ITT! Ne feledjétek, holnap 09:00-kor megismételjük élő adásunkat a Fishing and Hunting csatornán!