IBCC 2019 – 0. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a jubileumi, V. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 13-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

08:00 – Megkezdődött a mai regisztráció, tegnap esti 110 csapat már átesett a biztonsági ellenőrzésen, ahol a csónakok kötelező felszereléseit ellenőrizték a versenybírák. Az a csapat aki megkapta az úgynevezett BOAT CHECK táblát már mehet is a regisztrációra, ahol kollégáink pontosítják az adatokat, majd ellenőrzik az érvényes horgászengedélyeket.

Minden kötelező elemnek a csónakban kell lenni, ami a listán szerepel.

Ezek a táblák kerülnek a biztonsági ellenőrzésen átesett csónakokra. Enélkül nem szállhat vízre a csapat.

09:10 – Szépen sorban jönnek a csapatok. A gördülékeny ellenőrzéshez javasoljuk, hogy mindenki készítse ki előre a kocsik mélyéről a csónakokat és az egyéb kötelező elemet. Kollégáink készségesen állnak a versenyzők rendelkezésére.

09:28 – Remek a hangulat, és hatalmas várakozás övezi a sorsolás előtti órákat.  A nyitó ceremónia 16:00 órakor kezdődik a több mint 700 részvevő felvonulásával, majd az események a Club Tihany Hotel, Wimbledon termében a sorsolással folytatódnak.

10:10 – A verseny tisztaságára idén ötvennél is több bíró figyel, akiket a Magyar Országos Horgász Szövetség halőrei is segítenek. Ma délelőtt ők egy közös eligazításon vesznek rész.

11:00 –  A regisztráció során a csapatok kihúznak egy számot amely azt hivatott meghatározni, hogy a délutáni sorsoláson hányadikként léphetnek a színpadra és húzhatják majd ki annak a horgászhelynek a számát, amit majd vasárnap reggel foglalhatnak el és ahol 140 órán keresztül versenyeznek majd.

 

14:50 – A még nem regisztrált csapatoknak közel fél órájuk maradt, hogy pótolják azt, hiszen 15.30-kor véget ér a csónakellenőrzés és a regisztráció. A ceremónia teremben már nagyban zajlanak a készülődések, ahol a megnyitó esemény fog zajlani.

 

17:00 – A nyitó ceremónián a köszöntések mellett megkezdődött a helyek sorsolása, melyet már minden csapat nagy izgalommal várt!

 

18:41 – 20.00-kor indul az V. IBCC élő adása, melyet idén a Fishing and Hunting csatornán is sugárzunk! Emellett természetesen online is nézhetik élőben adásunkat a már jól megszokott módon a Fishing and Hunting Facebook oldalain és weboldalunkon is!

 

22:40 – Íme a csapatok által sorsolt helyek listája: