IBCC 2018 – 7. NAP – ZÁRÓESEMÉNY

Kövesd velünk percről-percre a IV. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, 20 órától pedig minden nap ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból, mely weboldalunkon és a Fishing and Hunting Facebook oldalán. Kövess bennünket az Instagramon is – keresd az IBCC_official-t és használd az #ibcc2018 jelölést!

18:48 – Hihetetlen számokkal zárult a IV. IBCC! Nagyon jó hangulatban telt a verseny záróceremóniája, ahol a csapatok köszöntése és a szponzorok támogatásának megköszönése után kezdetét is vette a legizgalmasabb rész, maga a díjjak átadása. Mielőtt előreszaladnánk, mindenképp érdemes megemlíteni a 140 óra összfogását, mely 51775.92 Kg lett!!

Lássuk a díjazott csapatokat!

1. Starbaits Slovakia – 1316.43kg

2. Mikbaits – Parys – 1258.07kg

3. CT Libun – 937.14kg

4. Mikbaits SK – 930.20kg

5. Carp Club CR II – 893.98kg

 

Legnagyobb kifogott hal díja:

CT Libun-24.02

A MOHOSZ által felajánlott Fair Play díjat az angol Jochym Marine / Mainline Baits csapata vehette át.

A további eredmények és szektor díjazottak az alábbi linken megtalálhatóak: IV. IBCC eredmények

 

Természetesen hamarosan jelentkezünk egy részletes beszámolóval!

 

 

14:30 – A hihetetlen mennyiségű fogási eredmények összesítése a végéhez közeledik, hamarosan jelentkezünk az élő adással!

11:39 – Lassan lassan gyülekeznek a csapatok, akiket várunk vissza a központba, azaz a Club Tihany területére. Természetesen kollégáink sem tétlenkednek, egyeztetik a pontos eredményeket és készülnek a díjátadóra.

09:28 – Köszönet a szektorszponzoroknak, a támogatóknak és a partnereknek is:

http://ibcc.hu/hungarian/szponzorok/

08:19 – A verseny véget ért 08:00-kor! Igen mozgalmas heten vagyunk túl, hihetetlen fogások születtek. Amíg az adatok feldolgozása folyamatban van, nézzünk pár szép fogást a mai reggelről!

sdr

07:49 – A versenyzők túl vannak az utolsó éjszakán. A IV. IBCC idején az előző versenyekhez képest a Balaton igazán szép arcát mutatta ez alatt a 140 óra alatt. Gyönyörű időben kezdték meg a csapatok a horgászatot, mely szinte az egész verseny ideje alatt kitartott. Információnk szerint nincs olyan társaság, aki ne fogott volna halat. Hírzárlat van, ezért pontos végeredményt nem tudunk mutatni, viszont folyamatosan tájékoztatunk a nap eseményeiről és a díjátadóról.