IBCC 2018 – 2. NAP

Kövesd velünk percről-percre a IV. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, 20 órától pedig minden nap ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból, mely weboldalunkon és a Fishing and Hunting Facebook oldalán. Kövess bennünket az Instagramon is – keresd az IBCC_official-t és használd az #ibcc2018 jelölést!

 

19:50 – Nemsokára kezdődik élő adásunk, 20:00-tól közel másfél órán keresztül beszámolunk a mai nap eseményeiről!

 

19:12 – 4 TONNA ÖSSZFOGÁS!   A második nap nagyon izgalmasan telt, hiszen rengeteg mérlegelhető halat fogtak versenyzőink,  egészen pontosan mostanra már 120 csapat szerepel az eredménytáblán. A nap folyamán folyamatosan változtak a dobogós helyezett csapatok. Jelenleg az északi és déli oldal eredményei között jelentős az eltérés, ez főként a kivételesen meleg időjárásnak köszönhető. 19:00 órára elértük a 4 tonnás összfogást!

17:46 – Átvette a vezetést a Starbaits Slovakia csapat, aki jelenleg 212kg-mal az első helyet uralja. Második helyre tornázta fel magát az Ad-Free 143kg-mal és lecsúszott a harmadik helyre a DAN DRAGULOIU TEAM. Kövessétek folyamatosan frissülő eredménylistánkat. 

15:40Az összfogás meghaladta a 3 tonnát! Folyamatosan érkeznek az újabb és újabb halakról szóló hírek, kíváncsian várjuk a ma esti összefoglalót az élő show-ban!

15:20 – A keleti medencében másodfokú viharjelzés van érvényben!! A masrhalok tájékoztatják a versenyzőket a jelzésről, de mindenképp érdemes figyelni a tavihar applikációt is!

 

14:20 – A mezőny felének már van értékelhető eredménye! Szoros a verseny! Kövessétek az eredményeket, szurkoljunk együtt a csapatoknak!

13:18 – Folyamatosan érkeznek hozzánk az eredmények, a feldolgozás folyamatos szintén. A dobogón hatalmas a küzdelem!  Jelenleg a Fonyód – Árpád parti sétányon horgászó román DAN DRAGULOIU TEAM vezeti a versenyt, majd mögöttük szorosan a StarBaits SK csapata áll!

12:16 – Végre megérkezett hozzánk a fotó Balatonszentgyörgyről a Starbaits halának mérlegelésről! Néhány dekagrammon múlt csupán, hogy megdől a verseny legnagyobb halának eredménye, de ez az egyébként csodálatos hal 18.09 kg-ot nyomott a mérlegen. A csapat viszont átvette a vezetést. Jelenleg 116,23 kg-mal ők vezetik az IBCC-t!

10:54 – A Star Baits Slovakia akár át is veheti a vezetést! Iszonyatosan jól horgásznak itt a fiúk, akik több szép halat is mérlegeltettek már és jelenleg 91 kg-mal a másodikak. Könnyen elképzelhető azonban, hogy át is veszik a vezetést, hiszen most is fárasztanak. Amint szákbakerül a hal, igyekszünk meg is mutatni nektek! Mi most csak ezt látjuk, a csapat legalább 200 méterre jár a parttól!

Ezen a vadregényes helyszínen horgásznak a csapatok Balatonszentgyörgyön.

10:30 – Az I.IBCC második helyezettje a Fuky-Csoki Team Révfülöpön horgászik. Ma reggel mérlegelték ez a 12.66kg-os pikkelyest.

10:20 – Az időjárás fantasztikus! Az IBCC történetében még soha sem volt ilyen versenykezdet, hogy az első 24 órában egyetlen egyszer se legyen II. fokú viharjelzés, sőt az elmúlt kicsit több mint 20 órában alaphelyzetben villogtak a jelzők a Balaton körül. Minden stábunk úton van, készülnek az anyagok az esti élő adáshoz!

9:25 – Folyamatosan jönnek az eredmények, melyek nyomonkövethetőek ITT! Az élen jelenleg a DAN DRAGULOIU TEAM áll, akik elsőként léptek 100 kg fölé, Fonyódon, az Árpád-parti sétányon.

08: 30 – Ismét gyönyörű, napsütéses reggelre ébredtek a csapatok, már akik tudtak pihenni az éjszaka folyamán. Nagyon kedvezőek a körülmények a pontyfogásra, az éjszaka folyamán is érkeztek fogásokról hírek. Természetesen alap fokú riasztás van, azaz semmi ok az aggodalomra, a csapatok egy jó ideig még biztosan használhatják csónakjaikat. A stábunk szinte az egész Balatont körbeautózta a tegnapi nap folyamán, és szinte mindenhol vidám arcú versenyzőkkel találkoztunk, akik nagyon jól érzik magukat itt a magyar tenger partján. Reggelre közel 1 tonna az össz fogás és az első helyen álló DAN DRAGULOIU TEAM átlépte a 100kg-ot!