IBCC 2018 – 1. NAP

Kövesd velünk percről-percre a IV. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, 20 órától pedig minden nap ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból, mely weboldalunkon és a Fishing and Hunting Facebook oldalán. Kövess bennünket az Instagramon is – keresd az IBCC_official-t és használd az #ibcc2018 jelölést!

Nézd vissza előző esti élő adásunkat ITT!

20:30 –  Estére több mint 400kg össz fogás gyűlt össze, mely adatok főként a déli oldalról érkeztek. Ez valószínű főként az igazán tavaszias, mondhatni nyárkezdeti időjárásnak köszönhető. Talán ilyen IBCC kezdetet még nem is volt az elmúlt 3 verseny ideje alatt, hogy a csapatok ilyen szép időjárási körülmények mellet kezdhetik meg a horgászatot. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy holnapra már több mint 40 csapatnak lesz mérlegelhető hala és arra is következtethetünk, hogy az első helyen álló DAN DRAGULOIU TEAM átlépi 100kg-ot! Figyeljétek ÉLŐ adásunkat, ahonnan még több információt megtudhattok!

Esti eredmény ITT!

 

18:20 – A stáb folyamatosan dolgozza fel a marshaloktól beérkező információkat, melyek eddig még főként a déli partról érkeznek. A verseny állását nyomon követhetitek ITT !

 

17:10 – Folyamatosan érkeznek a szebbnél szebb fogások a déli oldalról! Hamarosan jelentkezünk több információval és képekkel!

cof

 

14:32 – Hihetetlen, közel 3 órája kezdődött a verseny és már két 15kg feletti pontyfogásról is beszámoltak a marshalok!

13:41 – Alig másfél órával a verseny kezdete óta már érkeznek is a hírek az első 5kg feletti pontyfogásokról!

12:21 – Elérkezett a sokak által várt déli 12:00, megkezdődött a IV. IBCC! Volt olyan csapat, akik először bedobták végszerelékeiket, majd utána szálltak csónakba, a helykeresés apropóján. Természetesen azért a legtöbb helyen felkerültek a hajszálelőkékre a nagyméretű bojlik, majd ezt követően egyből vízre szálltak a versenyzők.  Körültekintően feltérképezik az előttük található medret, majd behúzós technikával megkezdik a horgászatot.

11:39 – Az indulók már izgatottan várják a 12:00-ás versenykezdést. Szinte mindegyik csapat összekészítette felszerelését, hogy a rajt után egyből vízre tudjanak szállni és megkezdjék a horgászatot!

 

08:25 –  Az alábbi linken – IBCC_2018 – találjátok a csapatok elhelyezkedését településekre és szektorokra lebontva!

 

08:00 – Gyönyörű napsütéses időben, reggel 07:00-órai kezdéssel a csapatok elfoglalják az általuk sorsolt helyet.