IBCC 2017

A helyhúzással kezdetét veszi III. IBCC

127 csapat érkezett meg ide Tihanyba, a Club Tihany szállodakomplexum vízpartjára, hogy a csónakellenőrzésekkel, regisztrációval majd a helyhúzással megkezdjék ezt a fantasztikus hetet itt a Balatonon.

DCIM100GOPROGOPR0015.JPG

1 2

 

Több mint 60.000 hektáron horgásznak a legelszántabb horgászok, itt vagyunk a III. IBCC-n. Reményeink szerint az időjárás kegyeibe fogadja a versenyzőket, reggel 7-8 celsius fokra ébredtünk, a tó egy részén alaphelyzetben voltak a viharjelző automaták, viszont a keleti medencében másodfokú viharjelzés volt érvényben, ám körülbelül déli 12:00 órára a szél mérséklődésével a hőmérséklet is emelkedett. A kora reggeli órákban megérkezett marshal/mérlegelő/versenybíró munkatársaink részére Csörgő Tamás a három head marshallal együtt megtartotta az ’eligazítást’, majd ezt követően a marshalok elfoglalták – illetve a kora esti órákban elfoglalják a helyeiket a gigantikus versenypályán.

4 5 6 7 8

50 csapattal első ízben, az elmúlt évben 82 csapattal, 2017-ben pedig  130 csapat részvételével készítettük el a hivatalos csapatképet, melyre nagyon büszkék lehetünk mindannyian.

9 10 11

Vannak olyan versenyzők, akik még április 19, illetve 20. napján indultak el hazájukból, hogy a hosszú utazást követően megpillanthassák a mi – magyar tengerünket és részt vegyenek a III. International Balaton Carp Cup-on.  Csónakellenőrzést követően kezdődhetett a regisztráció, majd kötetlen programmal folytatódott a nap, majd az elmúlt évekhez hasonlóan a 18:00 órakor kezdődő 2017.évi IBCC megnyitóján is a legnagyobb érdeklődés Csörgő Tamás – versenyigazgató beszéde mellett, Morar Radu – a Fishing & Hunting Channel vezérigazgatója és Szári Zsolt a Balatoni Halgazdálkodási Np. Zrt vezérigazgatójának beszéde iránt mutatkozik.

18:00 órától kezdődik a hivatalos helyhúzás és a megnyitó ceremónia itt a Club Tihany legnagyobb konferenciateremében, – az ünnepi díszbe öltözött Wimbledon teremben – kerül megrendezésre ahol terveink szerint nagyjából 22:00 óráig mind a 127 résztvevő csapatról elkészítjük a hivatalos csapatképet is.

13 14 15 16

Tartsatok velünk az este további részében is, mert 20:00 órától élőben jelentkezünk innen Tihanyból, a III. Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupáról, ahol lesz egy – két meglepetés interjúnk és kiderül majd rengeteg érdekesség a verseny egészét tekintve is.

Ebben az évben először a Fishing and Hunting Channel facebook oldalán is megtekinthetitek az élő adást és a www.fishinandhuntingtv.com/live oldalon is.

Köszönjük a verseny szponzorainak:

http://ibcc.hu/hungarian/szponzorok/

A teljes nevezési listát itt találjátok:

http://ibcc.hu/2017_hun/registered.php

Holnap reggel jelenkezünk a legfrissebb hírekkel, addig is kedveljétek közösségi oldalunkat ahol az élő adás előtt játékot hirdetünk.

www.facebook.com/ibccbalaton