HorgászShow 2014 – október 24-26. között!

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legizgalmasabb horgászeseménye a HorgászShow, 2014. október 24-26. között Budapesten, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban. Ahogy már ez előző években is megtapasztalhatták a látogatók, ez a rendezvény nem csak egy hagyományos kiállítás lesz, hanem annál sokkal több! Együtt a legnagyobb sztárok, a legújabb trendek, a The Fishing and Hunting Channel támogatásával!

45

Itt mindenki megtalálja majd a számítását!

A soron következő HorgászShow túlzás nélkül minden várakozást felül fog múlni. Kiállítóink között éppúgy megtalálhatóak lesznek a finomszerelékes termékeket kínáló cégek, mint a bojlis, nagypontyos és a ragadozó horgászok jól bevált márkái. Mind cégek, mind termékek tekintetében a horgászpiac egyedülállóan széles palettája fog megjelenni. Sőt, fantasztikus nyeremények és játékok is várnak azokra, akik kilátogatnak erre a három napra.

10

A kiállításon egyedülálló választékkal találkozhatnak a látogatók

Professzionális színpadunkon hihetetlen aprólékossággal fogjuk bemutatni a legújabb technikákat és felszereléseket, persze látványos video-bemutatókkal színesítve. A már jól bevált módon, többek között itt lesznek a ragadozóhalas horgászat szakértői, Bokor Károly és Koós Ferenc, valamint a Salmo Team Hungary is. (Dr. Kovács Adrián, Lukácsi Béla). Itt lesznek velünk a könnyűszerelékes peca mesterei: Döme Gábor a hazai feederhorgászat „atyja”, Jankovich Krisztián, Králik Károly a Cralusso úszók feltalálója és Szílvási Szilárd.

70_0

Döme Gábor ismét hasznos tanácsokat ad majd

A HorgászShow színpadán minden nap profi modellek varázsolnak fergeteges hangulatot a délutáni órákban, amikor is a legújabb horgász trendeket és a legjobb felszereléseket mutatják be látványos divatbemutató keretében.

69

Az egész napos színpadi programok között minden horgászmódszer legnevesebb hazai és külföldi képviselője jelen lesz!

Természetesen az egyre nagyobb tábort felvonultató elismert nagypontyos, bojlis horgászok is velünk lesznek a 3 nap alatt. A The One Team (Orosz Róbert, Micula Péter, Pongrácz Zoltán, Remus Lenghel) csapata mellett Ács József, Csákány Attila a Fókuszban a horgászat műsorvezetői és Csörgő Tamás is hasznos tippekkel látja majd el a látogatókat, a standokon és a színpadon egyaránt.

33

A The One Team a HorgászShow-n, ebben az évben is

Műlégydobás, wobblervezetés, műcsali teszt – ez mind-mind része lesz a programoknak! Mindig nagy sikernek örvend a mesterséges folyópart, amelyet ezúttal is továbbfejlesztünk egy kicsit, hogy a látogatók méginkább élvezni tudják a bemutatókat. A már bevált módon a MultiSuli és a Pergess és Engedd el! csapata fogja koordinálni az eseményeket.

37

A mesterséges folyóparton lévő eseményeket ismét Szabó Zoltán koordinálja majd

Itt találkozhatunk majd Kovács Adriánnal, Lukácsi Bélával (Salmo Team Hungary), Golács Gáborral, Kecskés Viktorral, Kis Aladárral, Kovács Adriánnal, Kozma Gergővel, Nagy Andrással, Péli Zoltánnal, Póth Sándorral, Szabó Zoltánnal, Szegedi Györggyel, Sztahovits Péterrel, Tóth Jánossal és Varga Vilmossal, akik a professzionális pergetés útvesztőjében kalauzolják el a látogatókat gyakorlati bemutatójukkal.

6

Mesterek bűvölik a csalikat

A legyesekről sem feledkezünk meg, mert ahol a MűHoSz megjelenik, mindig különleges figyelmet kapnak. Mindenki kíváncsi a kis legyekre és készítőikre. Bár létszámát tekintve ez a legkisebb közösség, talán ez a horgászat leglátványosabb szakága, ezért semmiképpen sem hiányozhatnak a Show-ról. A MűHoSz a szokásos műlégykötő bemutatója mellett látványos programokkal rukkol elő a folyónál. Ha már a műlegyeknél tartunk, meg kell említsük a Légy-Ott! két műsorvezetőjét, Erdélyi „Pupa” Balázst és Koppányt, akik bemutatóik mellett hasznos tanácsokkal látják majd el az érdeklődőket.

21

Műlégykötés? Hasznos tippek? Természetesen ebben az évben sem hiányozhat ez a horgászmódszer

Először nálunk! Tovább folytatódik az együttműködés a világ legjobb horgászszimulátorait gyártó Scatri-val. Természetesen ismét bárki kipróbálhatja majd magát és felszerelését a szimulátorokon, sőt az idén valami hihetetlen meglepetéssel is készülünk majd az idelátogatónak!

3

A Scatri ismét elhozza a világ legjobb horgász szimulátorait

Persze látogatóként a legfontosabb kérdés mindig a belépőjegy ára. A napijegy 2.000 Ft.-ért, a nyugdíjas és diák (14 éves korig) 1.400 Ft.-ért, a családi jegy (két felnőtt és két 14 év alatti gyerek) pedig 4.500 Ft.-ért, lesz majd kapható a helyszínen.

0

Pillanatok a tavalyi évről: nyitás előtt

A legkisebbekre is gondoltunk: ha már megunták a nézelődést, akkor a gyermekfoglalkoztatóban várjuk őket izgalmas és kreatív játékokkal, sőt peca sulival, ahol a legnagyobb horgászoktól sajátíthatják majd el a számunkra legmegfelelőbb szerelékek és technikák csínját-bínját.

70

A három nap alatt kicsik és nagyok, családok is egyaránt jól érezhetik magukat

Mindhárom napon reggel 10 órától várjuk a horgászat szerelmeseit. Érdemes tömegközlekedési eszközzel érkezni a rendezvényre, hiszen a SYMA Kongresszusi és Rendezvény Központ közvetlen szomszédságában található Puskás Ferenc Stadion metró megállótól könnyedén elérhető mindhárom Budapesti főpályaudvar.

Összegezve tehát egyértelmű, hogy mind kiállítói, mind pedig látogatói oldalról a tavalyi sikert igyekszünk megismételni. Itt a három nap alatt mindenki megtalálhatja majd a számítását, ugyanis minden horgászmódszer képviselteti magát, és szinte nem is lesz olyan márka illetve olyan sztárvendég, aki ne lenne majd megtalálható, látható a SYMA-ban! Reméljük, hogy a színes programkavalkáddal és a széles kiállítói körrel legalább annyi látogató lesz kíváncsi a rendezvényre, mint amennyien 2013-ban voltak!

A MÁV-START Zrt. a 2014. október 24 – 26. között megrendezésre kerülő HorgászShow-ra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli és Kelenföld állomásokra! A jegyváltás során kérjük jelezni, hogy az utazás a HorgászShow-ra történik.

programok2014

folyopart
Színpadi programok: LETÖLTÉS (xls)
Folyóparti programok: LETÖLTÉS (xls)

A sört és a virslit mi álljuk!*

Az idei HorgászShow-n egy merőben új lépésre szántuk el magunkat. A számos látnivaló és program mellett mindig jólesik egy-egy hűsítő korty és egy finom falat, éppen ezért péntektől vasárnapig minden egyes belépő mellé 1 pohár sört és egy pár virslit adunk!

A Pécsi Szalon 1907 óta elkötelezett támogatója a horgász társadalomnak. Éppen ezért, Magyarország első sörfőzdéjének emblematikus márkája az idei HorgászShow alkalmával mindenkit vendégül lát egy pohár sörre, hiszen a jó kapás és a jó sör általában együtt jár, a kapás rajtad múlik, a sört mi álljuk! Természetesen gondolunk azokra is, akik autóval érkeznek, hiszen a felelősségteljes alkoholfogyasztás mellett tettük le a voksunkat, még valamikor 1848. körül. Várunk a Pécsi Szalon bárban, ahol megkóstolhatod termékeinket, hostesseinknél pedig regisztrálhatsz az értékes nyereményekért.
virsli
A ZIMBO Perbál Kft. szívesen támogat mindenféle szabadidős tevékenységet, így a HorgászShow lelkes támogatójaként szeretettel várjuk az érdeklődőket, illetve virsli rajongókat a kiállítás helyszínén egy virsli kóstolóra. Bízunk benne, hogy ízleni fog, és a legközelebbi horgászatkor is eszedbe jut elfogyasztani, így jóllakottan várhatod a tökéletes kapást!

*A belépőjegy mellé minden látogató ajándékba kap egy pohár sört** és egy pár virslit.
**Alkoholtartamú itallal kizárólag (a hatályos jogszabályok értelmében) csak a 18 életévüket betöltött látogatóinkat szolgáljuk ki!

Bővebb információkért, akciókért, utazási kedvezményekért látogasson el a HorgászShow hivatalos weboldalára, a www.horgaszshow.hu-ra és ne felejtsék el lájkolni facebook oldalunkat sem, hiszen a kiállítást megelőző időszakban (a héten is) folyamatosan értékes horgász cikkeket lehet majd nyerni! Addig is mindenkinek kellemes időtöltést a vízpartokon!