HorgászShow 2014 – 0.nap előkészületek

Kevesebb mint 24 óra, és megnyitja kapuit Magyarország legizgalmasabb horgászeseménye, a HorgászShow. Immár harmadik alkalommal lesz együtt, egy helyen szinte minden és mindenki aki számít! A 2014. október 24-26. között Budapesten, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő HorgászShow nem csak egy hagyományos kiállítás lesz, (ahogy már ez előző években is megtapasztalhatták a látogatók) hanem annál sokkal több! Együtt a legnagyobb sztárok, a legújabb trendek, a The Fishing and Hunting Channel támogatásával!

Sőt most 5 Scatri horgász-szimulátort próbálhat ki mindenki, a hab  a tortán pedig az, hogy világújdonságként (először Európában) hálózatban is összemérhetik a vállalkozó kedvűek a tudásukat. A mesterséges folyóban érdekességként feketesügerek várják majd a látogatókat, sőt élő kívánságműsor is lesz a Juventus Rádió standján!

A HorgászShow-n megjelenő cégek, gyártók és forgalmazók már lázasan készülnek, zajlanak az előkészületek a holnapi nyitásra (túlzás nélkül állítható, hogy mindenki rengeteg kedvezménnyel készül), mi pedig néhány kedvcsináló képpel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat holnap reggel 10:00-tól a SYMA-ban!

09

06

11

02

03

08

04

01

10

1

Bővebb információ: www.horgaszshow.hu