Horgászjegy.hu – Már a Balatonon is!

A Balaton új vezérigazgatója igent mondott az online horgász jegyek értékesítésére, így 2014. Május 23.-án reggel 8.00 órától minden horgász számára elérhetőek a különböző típusú napi, heti, éves jegyek a www.horgászjegy.hu oldalán.

balaton1

A Balaton az ország legjelentősebb és legnagyobb horgászvize, a döntés példaértékű és jól mutatja az új vezetés irányvonalát is, amely egyértelműen a horgászok igényeit helyezi előtérbe. Külön érdekesség, offline jegyértékesítésre is lesz lehetőség. Ez azt jelenti, hogy horgászboltos partnerek is (belépve a horgaszjegy.hu rendszerébe) készpénz ellenében kiszolgálhatják azokat a horgászokat, akiknek az online vásárlás és regisztráció még újdonság! Ráadásul a horgászjegy.hu partnereinek nem csak a Balatonra lesz módjuk jegyeket kiadni, hanem mindazon vízterületekre is, akik szerződésben állnak a horgaszjegy.hu-val, és a vízhasznosító hozzájárult az offline értékesítéshez. (Egyébként horgászboltok és vízhasznosítók számára a belépés teljesen díjtalan.)

balaton2

Kijelenthetjük, hogy a 2014-es év a horgászok éve, hiszen elérhetővé vált a kezdő horgászok számára az Állami turista jegy és a horgaszjegy.hu oldal is hetente gyarapodik egy-egy új taggal a jövőbe látó vízhasznosító elnökök és tagságok jóvoltából.

De persze van még elég tennivaló, hiszen a cél az, hogy összeköttetésben legyen az összes vízkezelő, horgász és horgászboltos, és kialakításra kerüljön egy olyan szolgáltatói-vásárlói kapcsolat, amely elősegíti a horgászat és az ország fejlődését.

Kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést a vízpartokon, horgászbottal vagy anélkül, de ne feledjék, hogyha 2014. május 23.-ától este, bolti nyitvatartás után vesznének össze kedvesükkel, nem kell mást tenniük, csak vásárolni egy napijegyet, elmenni horgászni és a többit majd reggel megbeszélik!

Bővebb információ, online napjegy vásárlás: www.horgaszjegy.hu