Horgássz Varga Vilivel és szerepelj a PVTV-n!

Ma már viszonylag megszokott, hogy a pergető horgászok között itthon is sokan használnak multis felszereléseket. Amikor sokan még csak az amerikai filmekben láttak ilyet ő akkor már valószínűleg használta is. Ez igaz a műcsalikra és más módszerekre is, mert következő mesterünk igyekszik gondolatban és a gyakorlatban is mások előtt járni.

Közel 40 éve horgászik és a Magyar Horgász állandó szakírója már 7 éve. Külföldi és hazai horgásztúrák vezetésével is foglalkozik. Kizárólag a műcsalis horgászat érdekli, ezen belül is a műlegyezés és a wobblerezés mellett tette le a voksát! Nagyon sok horgászfilmben szerepel és publikált sok külföldi oldalon is. Szlovákiában, Dániában, Angliában, Lengyelországban és az Egyesült Államokban is jelentek meg írásai. Négy évig volt a Japán érdekeltségű DEPS cég teszthorgásza.

balin

jasz

A hazai casting horgászat elterjedésében, valamint a Japán műcsalik széles körben való megismertetésében és a pisztrángsügér magyarországi horgászatának elterjedésében is jelentős szerepe vállalt. Idei évben publikálja a Sügérfélék horgászata c. szakkönyvét. A kedvenc vizei azonban a Duna és a Vág. Vadregényes és mesésen szép vadvizek szerelmese.

sullo

Ha te szeretnél a szerencsés lenni, akkor nincs más teendőd, mint kitölteni az alábbi jelentkezési adatlapot, elküldeni egy izgalmas beszámolót és néhány fényképet, amellyel megörökítetted egy emlékezetes horgászatod legszebb pillanatait! Csodaszép képeket és írásokat várunk, olyanokat amelyekből sugárzik, hogy a horgászat nem egyszerűen hobbi, hanem életforma! Ha éppen a nagy fogásról nincs fényképed nem baj, legyél kreatív! Győzz meg minket, hogy te vagy a legalkalmasabb!

Ami biztos, hogy feledhetetlen horgászatban lehet majd részed egy igazi vadvízi pályán!

Már csak egy fontos dolog van. Tedd szabaddá magad május 20-21-re, mert akkor lesz a forgatás!

A pályázatokat május 5-ig váruk!