Horgássz Jankovich Krisztiánnal és szerepelj a F&H-on!

Hazánkban a feederezés az egyik legkedveltebb horgászmódszer. Sikerességét a rendkívüli eredményességének és a karcsú bottal való fárasztás nagyszerű élményének köszönheti.

A Fishing & Hunting-on saját műsort szenteltünk a módszernek, ahol a feederezés szerelmesei különleges trükköket és fogásokat sajátíthatnak el profi horgászunktól Jankovich Krisztiántól. A Mesterkurzusban ezúttal vele, a Feedermánia műsorvezetőjével horgászhat az a szerencsés aki elküldi beszámolóját és néhány fényképet egy emlékezetes horgászatáról.

Krisztian

Ha te szeretnél a szerencsés lenni, akkor nincs más teendőd, mint kitölteni az alábbi jelentkezési adatlapot, elküldeni egy izgalmas beszámolót és néhány fényképet, amellyel megörökítetted egy emlékezetes horgászatod legszebb pillanatait! Csodaszép képeket és írásokat várunk, olyanokat amelyekből sugárzik, hogy a horgászat nem egyszerűen hobbi, hanem életforma! Ha éppen a nagy fogásról nincs fényképed nem baj, legyél kreatív! Győzz meg minket, hogy te vagy a legalkalmasabb!

A nyertes egy izgalmas napot tölthet majd a Fishing&Hunting kamerái előtt Jankovich Krisztiánnal és szerepelhet a Mesterkurzus című műsorban!

A beszámolókat 2014. június 13-ig várjuk! A forgatás pedig 2014. június 25-én lesz!