Főszponzor a Nash!

Az IBCC főszponzoraként Európa legmeghatározóbb ponty specialista cége mutatkozik most be, amely élén egy igazi Legenda áll, a pontyhorgászat egyik alapítójaként ismert Kevin Nash!

Kevin Book

Kevin Nash pontyok iránti megszállottsága a 60-as években kezdődött. Azokban az úttörő – felfedező években kevés általános tudás állt rendelkezésre a faj szokásairól vagy egyáltalán annak sokszínűségéről. Már olyan vizet találni is teljesítménynek számított, amiben óriás ponty élt, és kifogni egyet, jelentős esemény volt.

3

Kevin ott volt a kezdetek kezdetén. A modern pontyos közösség első úttörőinek egyikeként, néhány barátjával a BCSG-ből (British Carpy Study Group – “Brit Ponty Kutatói Csoport”), vezette az utat, kutatva, kísérletezve, és végül kifejlesztve a ma használt módszerek és taktikák jelentős részét. Kevin aztán továbblépett, hogy előállítsa azokat a létszükségletű eszközöket, ami a pontyozók számára egyszerűen nélkülözhetetlen és végül, napjaink egyik vezető újítójává vált, a világ legnagyobb ponty specialista cégének tulajdonosaként.

2

Az innovációs tehetsége mellett mindvégig elkísérte szenvedélye minden iránt ami ponty. Megérteni a pontyok “gondolkodását”, étrendi kedvenceiket, hol és hogyan táplálkoznak adott körülmények között, és így tovább. Kevin szenvedélyét a sport iránt egy hatalmas tanulási folyamat kísérte, amit te is hasznosíthatsz. Ahogy Kevin mondja, “Én megcsináltam, szóval neked is menni fog”.

4

A Kevin Nash Group Plc már több mint 30 éves történelemmel rendelkezik és 30 országban elérhető szerte a világban. Ez idő alatt olyan termékeket fejlesztett ki nekünk pontyhorgászoknak, mint például az egyik legnépszerűbb halvédelmi eszköz, a pontybölcső.

5
Nehéz kedvenc terméket megnevezni ekkora termékkínálatból, de ha csak a Titan sátrakat nézzük, akkor ez a modell 20 éves múltra tekint vissza, és több ezer horgász használja megelégedve a mai modellt. A legjobb kapásjelző is Kevinnek köszönhető. A Siren R3 megalkotása igen sok munkával járt, akár csak a 2015-ben debütáló 4G Squid bojli, mely már hatalmas halakat invitált fényképezőgép elé.

6

Nagyon köszönjük Kevin!

nash-foszponzor