Fokozódnak az izgalmak

Fokozódnak az izgalmak. Csörgő Tamás, a Nemzetközi Pontyfogó Kupa megálmodója, az esemény Head Marshala, kora reggeltől folyamatosan felügyelte az elmúlt éjszaka fogásainak regisztrálását. Mondhatnánk úgy is, várakozásokon felül alakultak a dolgok, de így még mindig nem tudnánk elég pontosan kifejezni, hogy milyen fontos dolognak tartjuk az elmúlt éjszaka beérkező + kettő tonnát. Szóval két tonna. Egyetlen éjszaka alatt. De ne szaladjunk ennyire előre.

Tegnap (04.26.) este nyolc után a Keszthelyi mérlegelő személyzet jelezte a helyi „Customizer” munkatárs részére, hogy közel 20 kg-os pontyot fogott a Balatoni Halgazdálkodás csapata.

1

2

Ezt azért is érdekes hírnek tartottuk, mert a csapat az utóbbi 48 órában – az akkori részeredmény szerint – többször is a képzeletbeli dobogó harmadik helyére lépett, majd egy kicsit vissza a negyedikre, majd újra az élmezőnybe… Emiatt úgy gondoltuk, hogy a délelőtti stáb kezdhetne a csapatnál, hisz ki tudja, reggelig mennyi minden változhat az eredmények tekintetében.

3

Így is történt.

Egyrészt rengeteg halat fogtak a versenypálya egészén, másrészt délben az álomcsúcsot is felállította a III. IBCC a 10 tonna (10 000 kg) regisztrált összfogással. Ez a szám még egyébként növekedni fog, mivel – az utolsó – és egyben mindent eldöntő éjszaka még hátra van.

A verseny első helyezettje továbbra is a Pontycentrum (László Sándor, Karácsony Attila, Hundzsa Ferenc) csapata. Ők nagyjából 100 kilogram plusszal vezetik a versenyt a mindenkori második csapattal szemben, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a Balaton még tartogathat meglepetéseket.

4

Délután még egy „csoda” történt. Fonyódon – Árpád parti sétány –a 91. számú horgászhelyen, a Black Bass/Starbaits csapata megfogta a III. IBCC eddigi legnagyobb halát. A 26.05 kg súlyú tükörponty az IBCC történek legnagyobbja is, szóval gratulálunk ezúton is a csapatnak! (Még egy éjszaka előttünk áll, ezt ne felejtsük el!)

LEAD

Fishing & Hunting csatorna munkatársai, forgató stábjaink a verseny minden fontos mozzanatát megörökítik, tehát ez a hal sem lesz kivétel. Ma is, ahogy eddig minden versenynapon este 20:00-tól élő közvetítéssel jelentkezünk, amelyet a http://fishingandhuntingtv.com/live/ címen lehet megtekinteni.

Nézzétek csak, milyen csodás halakat fogtak a versenyzők ma is, épp úgy, mint az elmúlt napokban. Hisszük, a Balaton most megmutatta valódi arcát és felejthetetlen fogásokkal gazdagította a versenyen résztvevő csapatok fénykép-gyűjteménye mellett a saját albumunkat is! Köszönjük Balaton!

5

6

7

8

9

10

Némi újítást is bevezettünk a versenyen: minden nap olvashattatok egy „percről – percre” összefoglalót a verseny legfontosabb történéseiről, mely friss hírekkel látta el a verseny iránt érdeklődőket. Alább felsoroltuk mindet:

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-1-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-2-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-3-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-4-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-5-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-6-nap-percrol-percre/

A mai napon is értékes nyereményjátékkal várunk titeket. Ma egy fantasztikus Carp’R’Us ajándékcsomag várja a helyes megfejtéseket a műsor közben elhangzó kérdésre.

Figyeljétek facebook oldalunkat: www.facebook.com/ibccbalaton.

Néhány fontos hivatkozás, melyet érdemes követni a verseny ideje alatt:

Térkép a gigantikus versenypályáról: http://ibcc.hu/hungarian/versenyterkep/

Versenyszabályzat:  http://ibcc.hu/hungarian/balaton-szabalyzat/

Regisztrált csapatok:  http://ibcc.hu/2017_hun/registered.php

Díjazás: http://ibcc.hu/hungarian/dijtablazat/

 

Köszönet a szektorszponzoroknak, a támogatóknak és a partnereknek is:

http://ibcc.hu/hungarian/szponzorok/

A legfontosabbat pedig a végére hagytam, alább kattintva a legfrissebb hivatalos eredmény:

http://ibcc.hu/results_2017/

 

Előreláthatólag a késő esti óráktól hírzárlat lesz érvényben a verseny végeredményét illetően, addig is még néhány kép a mai gyűjteményből!

11

12

13

 

Holnap pedig utoljára jelentkezünk, lesz még élő közvetítés is egyenesen a záró ceremóniáról, ahol a díjátadásra várjuk szeretettel az érdeklődőket és természetesen a csapatokat is!

www.fishingandhuntingtv.com/live

 

Figyelem! Fontos, hogy a díjat nem nyerő csapatok is eljöjjenek az ünnepélyes díjátadóra és eredményhirdetésre, hisz ebben az évben is kisorsolásra kerül egy Green Card. Ez röviden annyit jelent, hogy az eredményhirdetésen részt vevő, ám semmilyen díjat nem nyerő csapatok közül egy szerencsés csapatot kisorsolunk és a IV. IBCC-n történő részvételre 2018-ban díjmentesen jogosult.