Egy jótékonysági pergetőverseny margójára

A pergető horgász az a hiperaktív pecás, aki a vízparton sem tud egy helyben maradni. Valahogy úgy alakulhatott ki ez a fajta módszer, hogy elődeink, miközben fel-alá mászkáltak a parton, rendszeresen lemaradtak a kapásról, vagy elvitte a hal a felszerelésüket, ezen a többi horgász jól szórakozott, miközben lebénázta őket újra dobhattak, majd megint és megint és megint és ezt megunták. Hogy visszavágjanak az őket ért sérelmekért, összegyűltek és kialakítottak egy új kasztot, aminek ugye nem lehetett a “nem bírok a vízparton sem nyugton maradni “, vagy a “százszor annyit dobunk, mint ti” a neve, részben a hosszuk miatt, meg hát hogy is nézne már az ki…
A nagy valószínűséggel igaz sztorit most nem folytatom. Ami biztos, hogy vannak pergető horgászok és vannak közöttük még az átlagnál is jóval hiperaktívabbak.

Ilyenek az Esoxspinsport Team tagjai, akik igazi EMBEREK. Megkalapolom kezdeményezésüket, amelyet immáron második éve visznek, hisz miért is ne támogathatnánk szerény lehetőségeinkkel valamit, amelyben miközben jól érezzük magunkat, másokon is segítünk?!

tass

Srácok! Mellettetek állunk!

Támogatók: PDF

Versenykiírás, szabályzat: PDF

Szabó Zoltán
MultiSuli