Carplove-PVTV WCC kvalifikáció 2010 – X. Palotás Kupa – A víz az úr…

A X. jubileumi Palotás Kupa – Carplove-PVTV WCC kvalifikáció 2010 az első napon a fantasztikus, két 20 kg feletti fogásról, és a szoros küzdelemről, és a változékony időjárásról szólt, de az időjárás ezúttal alaposan keresztülhúzta a versenyzők és a szervezők számításait. A verseny kezdete óta, a környező vidéken hullott nagy mennyiségű csapadék miatt, a versenybizottság úgy döntött, hogy 2010.06.21.-ei napon, 12:00 órakor lefújja a versenyt. Tették ezt azért, mert a rohamosan emelkedő vízszint (1 óra alatt 10-15 cm!!!) a biztonságos parton tartózkodást veszélyeztette, és több csapatnál ellehetetlenítette volna a horgászatot. A környék falvaiban, több helyen útlezárások történtek.

A World Carp Classic versenyszabályzatának értelmében, mivel az eddig eltelt tiszta versenyidő nem haladta meg a verseny teljes időtartamának 50%-át, így a versenyen nem hirdettek eredményt. Egy későbbi időpontban, amint realizálódik a helyzet a Palotási tavon (a vízállás visszaáll a biztonságos szintre), minden versenyzőt értesítenek a verseny folytatásának időpontjáról.

6

7

8

A verseny állása: (2010.06.21 – 12óra)

2nap

Remélhetőleg minden csapat folytatni tudja a versenyt egy későbbi időpontban, és újult erővel vághatnak neki, a szeszélyes Palotási-víztározó nagy pontyainak becserkészésére.

A verseny a hétfői (2010.06.21 – 12óra) állás alapján folytatódik egy későbbi időpontban, hétfő 12.00 órai kezdettel, egészen szombat 9:00 óráig. A fejleményekről természetesen tájékoztatjuk a PVTV oldalának látogatóit!

[hana-flv-player video=”http://www.pv-tv.tv/ATTILA/flv/palotas3.flv” width=”560″ height=”340″ description=”” player=”4″ autoload=”true” autoplay=”true” loop=”false” autorewind=”true” /]

1 Comment

    Leave a Reply

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.