Szektorszponzor – Carp Madness

Etetőhajók egyenesen Németországból!

Örömmel értesítjük Kedves látogatóinkat, hogy végre Magyarországra is megérkeztek a kiváló minőségű Carp-Madness etetőhajók és horgászfelszerelések. A termékek teljes egészében kézzel készülnek Németországban. A Magyarországi kizárólagos forgalmazást mostantól a carp-madness.hu végzi.

carpmadness

Anyacégünk, 2000 óta foglalkozik a magas minőségű etetőhajók és szonárok fejlesztésével és értékesítésével. Eközben nem elégednek meg a drága és minőségi szektor vezető szerepével, hanem különböző modelleket kínálnak minden igénynek megfelelően.

1

2

3

Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a legjobb alkatrészeket alkalmazzák, hogy a legmegfelelőbben működő és minél tartósabb termékeket állítsanak elő. Több alkatrész gyártása is kizárólag nekik történik úgy, mint az ipari motor, a 2 golyócsapágyas rendszer, a karimák, adapterek, stb. Ez is bizonyítja, hogy Ön is és mi is a legjobb termékeket kapjuk. És a termékek gyártásánál a hajótesttel bezárólag minden 100%-ban „Hand build in Germany”. A hajótestekre 5 év garanciát adunk!

4

5

67Hajóik 2.4 Ghz-es digitális rádiós rendszerrel működnek. Ez a rendszer a jeleket digitálisan sugározza és titkosítja így a jelek zavarása lehetetlen, lehetővé téve, hogy egyszerre több hajó és ússzon a vizeken. Emellett a múlt problémáját is megoldották, 1000 méteres hatósugarat garantálnak! Nincs többé szükség antennára! Maximális védelmet és lefedettséget biztosítanak a hajóra. A 2.4 Ghz-es technológia előbb-utóbb lecserél minden rádió rendszert a minőségi etetőhajók piacán.