Blizman Barnabás vehet részt Varga Vilmos Meszterkurzusán

Varga Vilmos nevét már egész biztos, hogy jól ismerik a magyar pergetőhorgászok. Lassan négy évtizede üldözi megszállottan a halakat, az utóbbi időben pedig szinte kizárólag csak wobblerekkel. Ő vezeti a következő Mesterkurzust, ahol a tanítványa az Önök fogták játék nyertese Blizman Barnabás lesz.

Mesterünk a Magyar Horgász állandó szakírója, aki külföldi és honi horgásztúrák vezetésével is foglalkozik. Sok horgászfilmben szerepelt már és publikált külföldi weboldalakon, többek között Szlovákiában, Dániában, Angliában, Lengyelországban és az Egyesült Államokban is jelentek meg írásai.

kep1

Blizman Barnabás különleges módon közelíti meg a horgászatot. Mesterünkhöz hasonlóan ő is megszállott, az élő vizek szerelmese. “Az igényes horgász, igényes a környezetére, az őt körülvevő természet harmóniájára. Nem annak megzavarására törekszik, hanem azzal harmonizál és együtt él.” – írta beszámolójában Barnabás. Ezzel a megállapítással szerkesztőségünk is maximálisan egyet ért, mint ahogyan azzal is, hogy ő lesz a legmegfelelőbb személy arra, hogy szerepeljen a Mesterkurzusban.

kep

Reméljük, hogy a forgatáskor a Duna is ad majd ilyen szép balinokat

Köszönjük minden jelentkezőnek a pályázatát, az írásokat folyamatosan közzétesszük weboldalunkon, hamarosan pedig új játékot hirdetünk egy új mesterrel!