Az utolsó hajrá!

Nagy örömünkre több csapat is megfogta az első mérlegelhető halát, így 17:00 órai állás szerint már 58 csapat került fel a hivatalos eredménylistára.

coversmall

Közeledik a verseny vége, de a csapatok ahelyett, hogy fáradnának, inkább mintha megújult energiával tekintenének az utolsó, mindent eldöntő éjszaka irányába.

1s

A stáb is komoly logisztikai bravúrok után tudott elindulni reggel, hogy az esti élő közvetítés ma is értékes információkkal szolgáljon a nap legfontosabb eseményeiről. A mai igazi tavaszi napsütés egyébként remek talajt adott a jó hangulathoz.  Külön öröm, hogy a jövő évi IBCC-re már Angliából, Hollandiából és Norvégiából is jelentkeztek új csapatok.

Ma egyébként a verseny első két helyezettje óráról – órára fej – fej mellett állt az eredmény tekintetében, ezt az információt pontosan tudják azok, akik folyamatosan követik „official results” táblázatunk alakulását.

www.ibcc.hu/results_2016

2s

A késő esti óráktól kezdve hírzárlat lesz érvényben a versenyen, tehát az eredménylista nem fog frissülni, csupán a 12:00 órakor tartandó záró ceremónián fognak szembesülni az érdeklődők – és a versenyzők is – a hivatalos végeredményekkel.

Ezennel meg is ragadom az alkalmat hogy a versenyzők, a főszervezők, a támogatók nevében meghívjak minden érdeklődőt a verseny díjátadó ünnepségére a zánkai Erzsébet Üdülőközpont színháztermébe. Holnap délben (2016.04.30. – 12:00) kezdünk.

Egyébként az IBCC záró ceremóniáját a már jól ismert hivatkozásokra kattintva élőben is lehet követni. Tartsatok Velünk!

3

http://fishingandhuntingtv.com/live/

Az alábbi hivatkozáson kedveljétek közösségi oldalunkat, hogy első kézből értesüljetek a híreinkről.

https://www.facebook.com/ibccbalaton

Néhány kép a ma fogott halakról:

4s

5s

6s

 

Ma este utoljára jelentkezünk a zánkai strandon berendezett stúdiónkból, az élő közvetítés kezdetéig kattintsatok előző adásainkra, de ma okvetlenül nézzétek meg – például a pálkövei kőrakás versenyhelyszínen fogott megjelölt pontyot

Holnap már a végeredményeket olvashatjátok.

Írta: Zab Betti