Az utolsó 24 órához értünk!

Mint ahogy számítottunk rá, a mögöttünk álló éjszaka fantasztikusan telt fogások szempontjából. A nyugati országrész felől betörő gyenge hidegfront meghozta uszonyos barátaink, a pontyok kapókedvét. Az éjszaka több csapat is kért rendkívüli mérlegelést, ami a mérlegelőknek az éjszaka, a forgató stábnak és a fényképészünknek pedig a kora hajnali óráktól kezdve adta meg a feladatot. Nagyon szoros az eleje, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy még bármi megtörténhet itt az IBCC-n.

1

A The One Team több, mint 80 kg halat szákolt az elmúlt éjszaka, a reggeli órákig. Stábunk reggeli forgatása alatt szintén érkezett egy 10 kg feletti ponty, sőt még néhány kisebb is.

4

5

A tihanyi részen is sikerült több szebb pontyot is fogniuk a csapatuknak, kiemelnénk a Naturebaits ausztriából érkezett csapatát, akiknek a legelső balatoni fogásuk egy több mint 17 kg-os szemrevaló töves volt.

2

3

Nem állunk meg egy percre sem itt az IBCC központi műhelyében. A zánkai Erzsébet Üdülőközpont vízparti bázisán az operatív stáb Csörgő Tamás koordinálásával a verseny utolsó 24 órában többször megtartja a redkívüli értekezletet, hogy a verseny véghajrája zavartalan legyen! Az IBCC iránt továbbra is nagy az érdeklődés, ezúton köszönjük minden sajtó orgánumnak, amely felületeken megjelenhettünk, és megjelenhetünk a későbbiekben. A kontinens legmeghatározóbb horgász médiumai is viszik a hírünket, mely együttműködésnek köszönhetően több nyelven elérhetőek az IBCC, Európa legnagyobb összdíjazású ponythorgász versenyének legfontosabb történései. Ezúton köszönjük nekik!

A legfrissebb eredmények folyamatosan láthatóak weboldalunkon:
http://ibcc.hu/hungarian/hivatalos-eredmenylista/

Kedveljétek közösségi oldalunkat, ahol azonnal megosztunk veletek minden fontos információt az eredmények, a hírek, sőt még az időjárás tekintetében is.
https://www.facebook.com/ibccbalaton
Nézzétek ÉLŐ közvetítésünket a zánkai strandról! Az alábbi linken visszanézhetőek a már lement adásaink is.
http://livestream.com/ibsbroadcast/ibcc2015

Tartsatok Velünk holnap is!
Írta: Zab Betti
A verseny hivatalos fotósa: Tóth Gusztáv