Ács József a HorgászShow-n!

Ács József már gyerekkora óta horgászik, kezdetben a keszegfélék voltak a célhalai, de mostanra már a pontyhorgászat szerelmese lett. Publikált neves Pontyos magazinban, jelent meg  bojlizásról szóló DVD-je, jelenleg a z Fishing & Hunting csatorna szakmai vezetője. A csatornán több filmje is fut jelenleg, melyek leginkább a pontyhorgászatról szólnak, de nagyon szívesen horgászik nagy harcsákra is!

acsjozsef

A horgászatok mellett, évente legalább 5-6 versenyre is benevez, ezek között szerepel a Klasszikus Pontyfogó világkupa (WCC), harcsafogó világkupa, és különböző országokban megrendezett rangos pontyfogó versenyek. Többek között büszke a Romániában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban megfogott gyönyörű pontyaira, de az Ebro folyón, versenykörülmények között kifogott hatalmas 78 kilós harcsa fárasztása is nagy élmény volt számára. A Catch&Release elkötelezett híve, minden kifogott halat fényképezés után visszaenged éltető elemébe, hogy más horgászoknak is legyen szerencséje megfogni ezeket a példányokat.

Minden évben több hónapot tölt a vízpart mellett, rengeteg tapasztalatot gyűjtve ezzel, és ezt a tudást, élményt, minden horgásszal szeretné megosztani.

Bővebb információ: www.horgaszshow.hu