A sört és a virslit mi álljuk!* a HorgászShow-n!

 A sört és a virslit mi álljuk!*

Az idei HorgászShow-n egy merőben új lépésre szántuk el magunkat. A számos látnivaló és program mellett mindig jólesik egy-egy hűsítő korty és egy finom falat, éppen ezért péntektől vasárnapig minden egyes belépő mellé 1 pohár sört és egy pár virslit adunk!

A Pécsi Szalon 1907 óta elkötelezett támogatója a horgász társadalomnak. Éppen ezért, Magyarország első sörfőzdéjének emblematikus márkája az idei HorgászShow alkalmával mindenkit vendégül lát egy pohár sörre, hiszen a jó kapás és a jó sör általában együtt jár, a kapás rajtad múlik, a sört mi álljuk! Természetesen gondolunk azokra is, akik autóval érkeznek, hiszen a felelősségteljes alkoholfogyasztás mellett tettük le a voksunkat, még valamikor 1848. körül. Várunk a Pécsi Szalon bárban, ahol megkóstolhatod termékeinket, hostesseinknél pedig regisztrálhatsz az értékes nyereményekért.

virsli-pvtv

A ZIMBO Perbál Kft. szívesen támogat mindenféle szabadidős tevékenységet, így a HorgászShow lelkes támogatójaként szeretettel várjuk az érdeklődőket, illetve virsli rajongókat a kiállítás helyszínén egy virsli kóstolóra. Bízunk benne, hogy ízleni fog, és a legközelebbi horgászatkor is eszedbe jut elfogyasztani, így jóllakottan várhatod a tökéletes kapást!

*A belépőjegy mellé minden látogató ajándékba kap egy pohár sört** és egy pár virslit.
**Alkoholtartamú itallal kizárólag (a hatályos jogszabályok értelmében) csak a 18 életévüket betöltött látogatóinkat szolgáljuk ki!